Fysio Docwerk vd Wees

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Vloot 206 D , 3144 PK Maassluis, Zuid-Holland

E-mail

Over Fysio Docwerk vd Wees

Fysiodocwerk is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie te Maassluis, welke naast het specialisme manuele therapie beschikt over specifieke kennis op uiteenlopende gebieden binnen de fysiotherapie: onder andere bekkentherapie, arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie, actieve revalidatie en doelgroepenbegeleiding van mensen met systeemaandoeningen, zoals Diabetes Mellitus type 2 en COPD (longaandoening) op het gebied van bewegen en leefstijl.

De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Docwerk. Binnen dit centrum zijn ook huisartsen, tandartsen, podotherapeuten, mensendiecktherapeuten en een huidcentrum gevestigd.

Binnen Fysiodocwerk staat U met uw vraag of vragen centraal. Wij zoeken met u naar een op maat gesneden aanpak voor uw probleem, waar beide partijen een inbreng hebben. Samen kunnen we meer bereiken!

Behandeling is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op maandag, woensdag en donderdag ook in de avond. Zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.
Andere tijden, met name 's-ochtends vroeg,zijn in overleg mogelijk.
Fysiodocwerk biedt ook de mogelijkheid tot Preventieve Training en heeft verschillende beweegprogramma's.

Voor de verzekeraars VGZ, IZA, SIZ, IZZ, Univé, Trias, CZ. Deltalloyd en Ohra is Fysiodocwerk een voorkeurspraktijk.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Docwerk vd Wees in De Vloot 206 D, Maassluis Zuid-Holland 3144 PK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Maassluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maassluis Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maassluis Zuid-Holland, 3144 PK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826207]