Noorddijk BV Automobielbedrijf Volkswagen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elektraweg 1 , 3144 CB Maassluis, Zuid-Holland

E-mail

Over Noorddijk BV Automobielbedrijf Volkswagen

Al bijna 50 jaar zijn wij leverancier van mobiliteit wij zijn officieel partner van Volkswagen tevens zijn wij gespecialiseerd in de merken Skoda ,Seat en Audi.
Automobielbedrijf Noorddijk is er ook voor het onderhoud van alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens en campers.
Het complete aanbod dat wij kunnen bieden is erg gevarieerd: verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, reparatie, leasing, financiering, schadeherstel en onderdelenleveringen. Dit is een kleine greep van onze vele mogelijkheden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Laat ons u informeren over onze dienstverlening.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Automobielnoorddijk/

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Noorddijk BV Automobielbedrijf Volkswagen in Elektraweg 1, Maassluis Zuid-Holland 3144 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Maassluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maassluis Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maassluis Zuid-Holland, 3144 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827217]