DieZijn Studio Creatieve Communicatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zouwendijk 14 , 4231 CE Meerkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over DieZijn Studio Creatieve Communicatie

Is gespecialiseerd in grafische vormgeving. Vormgeving waarin uw wensen vertaald worden in pakkend heldere concepten, passend bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Een uitgekiende balans tussen functionaliteit en creativiteit is onze kracht. DieZijn Studio Creatieve Communicatie staat borg voor een zorgeloze productie van al uw communicatie uitingen. Zowel offline als online. U kunt het ontwerp en de productie in zijn geheel of voor een deel bij ons neerleggen. Alles is mogelijk. Wij werken samen met een door ons geselecteerd netwerk van communicatieprofessionals, waaronder fotografen, copywriters, programmeurs en drukkerijen. Door deze samenwerking is het mogelijk zowel kleine opdrachten als grote communicatieprojecten snel en deskundig voor u te realiseren. Begin 2016 is Patricia Versluis gestart met DieZijn Studio Creatieve Communicatie. Patricia is ruim 10 jaar grafisch vormgeefster en heeft een ruime ervaring met een breed pallet aan opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Overheid, techniek, in store, industrie, gezondheidszorg, het zijn gebieden waar zij haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Haar passie is het vertalen van de wensen van een opdrachtgever naar een heldere, creatieve en effectieve vormgeving. Accuraat werken en het snel schakelen om zo op zoek te gaan naar originaliteit en kwaliteit, is voor haar iedere keer weer een leuke uitdaging. Geen uitdaging is te groot! Heeft u een uitdaging voor DieZijn Studio Creatieve Communicatie? We pakken de handschoen met veel plezier op! Neem gerust contact op. Grafisch ontwerp. Een eerste indruk moet goed zijn, deze maak je immers maar één keer. Mensen oordelen snel en is het belangrijk dat uw grafische uitingen kloppen. DieZijn Studio Creatieve Communicatie kan u met grafisch ontwerp helpen. We denken vanuit de doelgroep en de specifieke wensen van de organisatie of bedrijf. Uiteraard ontwerpen we krachtige logo’s, klinkende huisstijlen, mooie brochures en effectieve advertenties.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/diezijnstudio/
Twitter: https://twitter.com/DiezijnStudio

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DieZijn Studio Creatieve Communicatie in Zouwendijk 14, Meerkerk Zuid-Holland 4231 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Meerkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meerkerk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meerkerk Zuid-Holland, 4231 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824665]