Grote belangstelling voor nieuwbouwproject “Kweldam” in Tienhoven

Door: Hofstede Makelaardij Meerkerk  04-11-2008

MEERKERK, 4 november 2008 – Afgelopen donderdagavond 30 oktober jl. organiseerden Stravi Vastgoed B.V. en Hofstede Makelaardij Meerkerk een inloopavond voor nieuwbouwproject “Kweldam” in Tienhoven. Op de inloopavond gehouden in ’t Spant in Ameide, konden geïnteresseerden kennis maken met dit veelzijdige nieuwbouwproject.

Enthousiaste reacties
De informatieavond kon op een warme belangstelling van geïnteresseerden rekenen. In totaal werd de avond door ruim 150 belangstellenden bezocht. Zij werden geïnformeerd over zaken als beschikbare woningtypen, de woningprijzen, de financiering en de inschrijfprocedure. De diversiteit van het nieuwbouwproject heeft geleid tot veel enthousiaste reacties bij de belangstellenden. Verkopend makelaar Gerco den Oudsten kijkt terug op een zeer geslaagde avond: “Door de voorinschrijvingen wisten we dat er animo voor dit project was, maar het is toch altijd maar afwachten hoe een nieuwbouwproject wordt ontvangen. Dat de belangstelling zo groot zou zijn had niemand verwacht!”

Landelijk woongenot
In de oorspronkelijke kern van Tienhoven worden 34 woningen ontwikkeld. Het veelzijdige project bestaat uit geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de woningen is het bieden van comfort en kwaliteit. Zelfs de meest veeleisende bewoner kan zo een keuze maken uit het aanbod aantrekkelijke en fraai afgewerkte woningen. Het ontwerp is een naadloze samensmelting van hedendaagse architectuur met een landelijke, historische omgeving.