Hollander Advocaten Den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostelijke Achterweg 82 , 3241 CM Middelharnis, Zuid-Holland

E-mail

Over Hollander Advocaten Den

Den Hollander Advocaten in Middelharnis behoort tot de oudste advocatenkantoren in Nederland. Het kantoor werd in 1934 opgericht door mr. L.J. den Hollander sr. Hij is meer dan zestig jaar werkzaam geweest als advocaat en genoot door zijn kennis en kunde landelijke bekendheid, vooral in de agrarische sector.

De agrarische sector vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van ons kantoor, maar daarnaast hebben wij ons in de afgelopen decennia ook in tal van andere rechtsgebieden gespecialiseerd, zowel op privaatrechtelijk terrein als in het bestuursrecht.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hollander Advocaten Den in Oostelijke Achterweg 82, Middelharnis Zuid-Holland 3241 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Middelharnis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelharnis Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelharnis Zuid-Holland, 3241 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735209]