Iriks Middelharnis B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Hofjes 44 , 3241 ML Middelharnis, Zuid-Holland

E-mail

Over Iriks Middelharnis B.V.

Ford Iriks is sinds 1981 een begrip in Steenbergen en omstreken. In 2009 werd daarbij Witvliet in Middelharnis overgenomen, die met 85 jaar ervaring een van de eerste Ford-dealers van Nederland was.

In ons bedrijf staan gastvrijheid, gemoedelijkheid en hedendaags automanagement aan de basis van de groeiende groep trouwe Ford-rijders. Onze klantengerichtheid en de kwaliteit van Ford hebben er voor gezorgd dat wij een gerenommeerd bedrijf zijn geworden in de Regio West Brabant en omstreken. Ditzelfde willen wij betekenen voor de klanten op Goeree-Overflakkee.

In onze beider vestigingen zijn alle diensten onder één groot dak samengebracht. U kunt hier terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, leasing, financiering, verzekeringen, onderhoud, reparatie, schadeherstel, inbouw van accessoires, ruitreparatie en vervanging, kortom een stuk mobiliteit met zekerheid.

Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere klant willen wij een volwaardige partner in deze mobiliteit zijn. Een partner die zich onderscheidt in betrouwbaarheid, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Dat klanten onze servicegerichtheid weten te waarderen blijkt uit onze customer viewpoints. Iriks behoort tot de best scorende Ford-bedrijven van Nederland.

Wij behandelen u, zoals wij ook zelf behandeld willen worden. Graag tot ziens in Steenbergen of Middelharnis!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Iriks Middelharnis B.V. in De Hofjes 44, Middelharnis Zuid-Holland 3241 ML uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Middelharnis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelharnis Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelharnis Zuid-Holland, 3241 ML, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816536]