Van Rossum Makelaardij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostdijk 2 , 3241 CN Middelharnis, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Van Rossum Makelaardij

Dörr & Van Rossum Makelaardij:
Dé makelaar van Goeree-Overflakkee voor u.

De dynamische makelaarskantoor is tekenend voor het enthousiasme van ons team. Kees Dörr en Albert van Rossum zijn beiden NVM Makelaar-Taxateur en hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee.

Al sinds de opening van het nieuwe kantoor in november 2013 onder de naam Dörr & Van Rossum Makelaardij heeft het kantoor een afwisselende portefeuille weten samen te stellen die gemiddeld uit 170 objecten bestaat. Door innovatie, persoonlijke aanpak en door de markt actief te benaderen zorgden wij er in het afgelopen jaar voor dat kopers en verkopers elkaar snel ontmoetten.

Kenmerkend voor onze klantgerichte werkwijze is de verstrekkende dienstverlening. U kunt altijd bij ons binnenlopen, ook als u nog geen vastomlijnde koop- of verkoopplannen heeft. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Deskundigheid voorkomt missers

Het zelf aankopen van een huis of appartement brengt steeds meer risico’s met zich mee. De regelmatig veranderde wet- en regelgeving, maar ook de noodzaak om inzicht in deze dynamische markt te hebben en bijvoorbeeld kennis van bestemmingsplannen voor de omgeving, maken dat voor een goede aankoop professionele deskundigheid op dit gebied een vereiste is.

Als gerenommeerd makelaarskantoor kunnen wij u deskundige hulp bieden. Wij begeleiden u tijdens het totale traject, daarbij staan uw belangen als opdrachtgever voorop. Samen met u stellen we een lijst op met de eisen en wensen waaraan uw droomhuis moet voldoen. Vanaf de bezichtiging tot aan de onderhandeling en het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst. Ook staan wij u bij tijdens de voorinspectie voorafgaand aan het notarieel transport.

Maar ook onze deskundigheid kent zijn grenzen. Voor een hypotheekadvies verwijzen wij u graag door naar andere deskundigen.

Een soepele verkoop

De verkoop van uw woning of appartement is vaak een afscheid van een bepaalde levensfase of periode.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Van-Rossum-Makelaardij-1005855372842825/

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Rossum Makelaardij in Oostdijk 2, Middelharnis Zuid-Holland 3241 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Middelharnis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelharnis Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelharnis Zuid-Holland, 3241 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815326]