Verpak de Jong VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Einstein 7 , 3241 MC Middelharnis, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Verpak de Jong VOF

Welkom op de website van Verpak de Jong (voorheen Papierwaren en Verpakkingen de Jong).

Verpak de Jong is al jaren een betrouwbare partner van veel ondernemers in de food en non-food sector. Of het nu gaat om de verpakking van uw brood, vis of kerstgeschenk, de wens van de klant en de kwaliteit van de verpakking hebben de hoogste prioriteit bij Verpak de Jong. Op basis van onze ervaring, het dagelijks contact met de markt en korte lijnen met de fabrikanten kunnen wij u de nieuwste produkten, die voldoen aan de eisen van deze tijd, aanbieden tegen concurrerende prijzen. Naast onze produkten voor de detailhandel kunnen wij u ook van dienst zijn met produkten voor de facilitaire dienst en industrie zoals poetsrollen, handdoekjes, toiletrollen, handschoenen, vele soorten folie etc. Kortom, Verpak de Jong kan voor u op verschillende gebieden een betrouwbare partner zijn!

Verpak de Jong is sinds 1924 actief in de verpakkingsbranche. Eerst als Productiebedrijf en Groothandel, sinds 1997 enkel als Groothandel.

Verpak de Jong heeft door de jaren heen sterke contacten opgedaan binnen een groot aantal branches.

Wij zijn binnen de volgende markten actief:

Vis- Groenten- Kaas- Noten- Schoen- Bloemenhandel alsmede Slagerijen – Supermarkten – Mode- en Kledingzaken – Cafetaria’s – Snackbars – Cateringbedrijven – Boek- en Kantoorboekhandel – Drogisterijen – Huishoudelijke artikelzaken enz.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Box Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verpak de Jong VOF in Einstein 7, Middelharnis Zuid-Holland 3241 MC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Middelharnis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelharnis Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelharnis Zuid-Holland, 3241 MC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816140]