Stammineeke Restaurant Partycentrum 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brabersweg 10 , 3271 LD Mijnsheerenland, Zuid-Holland

E-mail

Over Stammineeke Restaurant Partycentrum 't

Restaurant en partycentrum in de Hoeksche Waard 't Stammineeke is rustig gelegen in het polderlandschap van de Hoeksche Waard. Al meer dan 25 jaar staat het enthousiaste team van 't Stammineeke voor u klaar.

Van intiem diner tot spetterend feest. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een spetterend feest voor honderden gasten, wij zijn overal in thuis. In het restaurant of in onze sfeervolle serre proeft u de heerlijkste gerechten. Probeert U ook een ons wekelijks wisselend 4-gangen menu. Wanneer er een gelegenheid is tot feesten bieden onze verschillende en met uitstraling ademende zalen u de uitkomst. Voor kleine en grote groepen hebben we de juiste oplossing.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stammineeke Restaurant Partycentrum 't in Brabersweg 10, Mijnsheerenland Zuid-Holland 3271 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Mijnsheerenland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mijnsheerenland Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mijnsheerenland Zuid-Holland, 3271 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3668809]