IconBIT Smart Scooter / Hoverboard

IconBIT Smart Scooter / Hoverboard van 4U-Tech

Door: 4U-Tech  15-11-2015
Trefwoorden: Elektrisch, Gadget, hoverboard

IconBIT introduceert de IconBIT Smart Scooter. De Smart Scooter is de gadget van het jaar en zorgt voor een snel en milieuvriendelijk transportmiddel, voor zowel binnen als buiten.

De IconBIT Smart Scooter werkt met digitale elektronische gyroscopen en acceleratie sensoren om het balans en beweging intelligent te controleren op basis van het middelpunt van de zwaartekracht van de gebruiken. Op basis hiervan worden de borstelloze motoren in de twee wielen aangedreven.

Je voortbewegen met de IconBIT Smart Scooter is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar ligt naar voren, achter of naar links of rechts te bewegen om je voor te bewegen.

De Smart Scooter kan eenvoudig opgeladen worden met de meegeleverde lader en met de optionele draagtas kan je de Smart Scooter makkelijk overal mee naar toe nemen.

Meer informatie Kijk voor meer informatie op: Of bestel de Smart Scooter direct via:

Trefwoorden: Elektrisch, Gadget, hoverboard, smart scooter, Vervoermiddel,

Andere producten en diensten van 4U-Tech

Phicomm Passion Smartphone - Android 4.0 / 32GB / LTE 4G / NFC van 4U-Tech thumbnail
21-01-2016

Phicomm Passion Smartphone - Android 4.0 / 32GB / LTE 4G / NFC

De nieuwe Phicomm Passion Android Smartphone overtuigd met high-end prestaties en een perfecte prijs. De 5-inch smartphone met een IPS Full-HD display presenteert multimedia content in een resolutie van 1920*1080 en zijn kleuren worden extreem scherp en diep weergegeven. De Android 4.4 KitKat besturingssysteem, mobiele radio standaard LTE en de 1.5 GHz Snapdragon Octa-Core processor garanderen een vloeiende video presentatie en ongelimiteerd surf plezier, zowel thuis als buiten.


Ligawo Audio/Video oplossingen van 4U-Tech thumbnail
15-11-2015

Ligawo Audio/Video oplossingen

4U-Tech biedt samen met Ligawo in vrijwel elk geval een oplossing voor je audio/video probleem. Vele soorten omvormers, switches, splitters en kabels zijn hiervoor beschikbaar, alle producten van Ligawo zijn van zeer hoge kwaliteit, hebben een compacte vorm en kunnen vaak passief werken, zonder dat je een voedingsadapter nodig hebt.


19-03-2010

Elektronica

4U-Tech bied een zeer groot assortiment in Elektronica, voor de scherptste prijzen! Goedkoper vindt u niet!


AC Ryan introduceert de kleinste USB stick! van 4U-Tech thumbnail
17-02-2009

AC Ryan introduceert de kleinste USB stick!

AC Ryan introduceert een nieuwe USB stick die nog kleiner is dan een standaard USB connector! Deze USB stick is ook nog eens shock- en waterproof, handig mee te nemen, voorzien van een trendy beschermhoesje en met een handig koorte om de USB stick vast te maken aan b.v. een sleutelbos of mobiele telefoon.


König introduceert het eerste 2.2. speakerset in Nederland! van 4U-Tech thumbnail
24-01-2009

König introduceert het eerste 2.2. speakerset in Nederland!

König introduceert het eerste 2.2 speakerset in Nederland! Dit speakerset is de eerste met een dubbele subwoofer, wat zorgt voor een zeer sterk en kristalhelder geluid!


König geeft je oude foto’s een 2e leven van 4U-Tech thumbnail
03-12-2008

König geeft je oude foto’s een 2e leven

Wie kijkt er nog naar oude stoffige dia’s of vergeelde foto’s? Met de komst van digitale camera’s, HD TV’s, digitale fotolijsten en sleutelhangers zijn nieuwe manieren gekomen om je foto’s te bekijken en de kwaliteit ervan te behouden. Maar wat doe je met je oude fotonegatieven? König introduceert nu de ultieme oplossing om je oude foto- en dianegatieven om te zetten naar het digitale formaat, en zo je foto’s altijd en overal bij je te hebben. Met de K&am


König introduceert 2e generatie 5.8 GHz AV systeem van 4U-Tech thumbnail
03-12-2008

König introduceert 2e generatie 5.8 GHz AV systeem

De 2.4 GHz frequentie is vandaag de dag overvol geraakt door de overvloed aan draadloze apparatuur die gebruik maakt van deze frequentie. Hierdoor is het signaal gevoelig geworden voor storingen en interferentie. König bood hier al een oplossing voor met de succesvolle VID-TRANS500, een draadloze audio/video zender die via de 5.8 GHz frequentie werkt. Nu introduceert König de 2e generatie draadloze audio/video zender die via de 5.8 GHz frequentie werkt, de VID-TRANS510-KN.


König WiFi Internetradio van 4U-Tech thumbnail
03-12-2008

König WiFi Internetradio

Het internet biedt een overvloed aan radiostations, in tegenstelling tot de beperkte keuze in de ether. Met de nieuwe König internetradio’s wordt het mogelijk om meer dan 9000 online radiostations te beluisteren. Elk moment van de dag een zender die daar perfect bij past. Van heerlijk rustige lounge muziek voor de vroege zondagmorgen, tot wat meer uptempo muziek voor de zaterdagavond.


AC Ryan Introduceert de Udrive Mini van 4U-Tech thumbnail
14-10-2008

AC Ryan Introduceert de Udrive Mini

AC Ryan introduceert een nieuw artikel in de Prodata serie: Udrive Mini. Met deze adapter kan je heel gemakkelijk een 2,5" harde schijf aansluiten op een computer!


AC Ryan introduceert de PlayOn! DVR HDMI Network Digital Video Recorder van 4U-Tech thumbnail
25-08-2008

AC Ryan introduceert de PlayOn! DVR HDMI Network Digital Video Recorder

AC Ryan introduceert deze maand de AC Ryan PlayOn! DVR HDMI Network Digital Video Recorder. Deze mediarecorder- en speler draait op Linux en beschikt over zowel bedrade als draadloze networkmogelijkheden. Daarnaast zijn er verschillende audio- en video uit- en ingangen


AC Ryan introduceert HIFX Evolution en Procables van 4U-Tech thumbnail
13-07-2008

AC Ryan introduceert HIFX Evolution en Procables

AC Ryan introduceert een nieuwe productlijn van hoge kwaliteit kabels, bestaande uit twee series: HIFX Evolution en Procables.
Deze kabels zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit om de beste prestaties te krijgen voor video, audio en data overdracht.

De HIFX Evolution serie bestaat uit o.a. HDMI en DVI Kabels. De Procables serie bestaat uit o.a. USB, FireWire, SATA, eSATA en Netwerk kabels.

Voor Nederland is 4U-Web uw dealer voor deze nieuwe kabels!


Nieuw: AC Ryan PlayOn! Boombox van 4U-Tech thumbnail
19-06-2008

Nieuw: AC Ryan PlayOn! Boombox

Nieuw, nog maar net in Europa, en nu bij 4U-Web ICT Solutions verkrijgbaar: De AC Ryan PlayOn Boombox 2GB!