König geeft je oude foto’s een 2e leven

König geeft je oude foto’s een 2e leven van 4U-Tech

Door: 4U-Tech  03-12-2008

Wie kijkt er nog naar oude stoffige dia’s of vergeelde foto’s? Met de komst van digitale camera’s, HD TV’s, digitale fotolijsten en sleutelhangers zijn nieuwe manieren gekomen om je foto’s te bekijken en de kwaliteit ervan te behouden. Maar wat doe je met je oude fotonegatieven? König introduceert nu de ultieme oplossing om je oude foto- en dianegatieven om te zetten naar het digitale formaat, en zo je foto’s altijd en overal bij je te hebben. Met de König Diascanner (CMP-FILMSCAN10) geef je je dia’s en foto’s een digitaal 2e leven.

Gemakkelijk in gebruik
De Diascanner is gemakkelijk te installeren en aan te sluiten via USB 2.0. Na het installeren van de bijgeleverde Arcsoft PhotoImpression 6 software kan het digitaliseren van je fotocollectie beginnen. Plaats de negatieven of dia’s in de bijgeleverde houders en plaats ze in het apparaat. Druk daarna op scan en binnen 1 seconde is de foto of dia ingelezen in de software. Daar kun je de foto vervolgens bewerken en opslaan.

Zet ze na het bewerken op een CD of DVD en bekijk de foto’s op je TV, post ze op een online profiel zoals Hyves, laad ze in een König digitale fotolijst (CMP-DIGFRAME20), of gebruik de König digitale fotolijst sleutelhanger (CMP-DIGCHAIN12) om altijd en overal je foto’s bij je te hebben.

Uitbreidingsset
Voor mensen met echt veel foto’s zijn er bovendien extra dia(CMP-SLIDETRAY10) en negatieven (CMP-FILMTRAY10) houders te verkrijgen. Hiermee wordt het nog gemakkelijker om al je foto’s te digitaliseren.