Ligawo Audio/Video oplossingen

Ligawo Audio/Video oplossingen van 4U-Tech

Door: 4U-Tech  15-11-2015
Trefwoorden: Video, Audio, Digitaal

Als je regelmatig met audio / video apparatuur aan het werk bent, zal je het vast wel kennen: Je hebt twee apparaten welke je met elkaar wilt verbinden, maar de twee apparaten beschikken niet over dezelfde aansluitingen. In veel gevallen kan dit voor een groot probleem zorgen.

Om dit probleem op te lossen, biedt 4U-Tech sinds kort de producten van de Duitse fabrikant Ligawo aan. Dit merk bestaat uit ruim 400 producten op het gebied van audio / video omvormers, switches, splitters en kabels.

Vrijwel voor elk audio/video probleem is er een oplossing, zo zijn er o.a.:
- HDMI (matrix) switches
- HDMI splitters
- HDMI naar analoog omvormers
- Analoog naar digitaal omvormers
- Analoog naar HDMI omvormers
- Displayport omvormers / splitters / switches
- HDMI naar VGA omvormers en kabels
- EDID managers
- Audio embedders / de-embedders / extractors
- HDMI extenders
- Toslink/SPDIF splitters en (matrix) switches
- PAL naar NTSC omvormers (en andersom)
- Multi AV omvormers
- Nintendo Wii / PS2 naar HDMI omvormers
- Audio decoders
- BNC naar HDMI omvormers
- KVM switches
- Netwerk, HDMI en Coax kabels

Nieuwste technologieën
Ligawo blijft altijd up-to-date met de nieuwste technologieën, zo is er ook voor de nieuwste techniek de juiste oplossing. Zo ondersteunen de huidige HDMI splitters en switches o.a. HDMI 2.0, 3D, Full-HD, 4K*2K en nog veel meer.

Hoge kwaliteit
Alle producten van Ligawo zijn van hoge kwaliteit en hebben een compacte vorm. De behuizingen van e omvormers, splitters en switches zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of sterk ABS plastic. Zo kunnen de producten makkelijk tegen een stootje.

Passieve werking
Veel producten van Ligawo kunnen passief werken, dat betekend dat het Ligawo product energievoorziening via de AV ingang krijgt, zodat je geen externe voedingsadapter nodig hebt. Dit maakt het makkelijker om het apparaat weg te werken en deze is dan ook alleen ingeschakeld als het bron apparaat ingeschakeld is. Zo bespaar je energie en ruimte in je AV opstelling.

Groot assortiment
Het assortiment is zeer breed, en wellicht zie je door het grote assortiment de bomen door het bos niet meer. Geen probleem, neem in dat geval contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Mis je een product, laat het ons dan ook weten, wij doen dan ons best om deze ook aan het assortiment toe te voegen!

Trefwoorden: Analoog, Audio, AV, Bnc, Composiet, Digitaal, Hdmi, ligawo, Matrix, Omvormer, Oplossing, Probleem, RCA, Splitter, switch, Toslink, Video,

Andere producten en diensten van 4U-Tech

Phicomm Passion Smartphone - Android 4.0 / 32GB / LTE 4G / NFC van 4U-Tech thumbnail
21-01-2016

Phicomm Passion Smartphone - Android 4.0 / 32GB / LTE 4G / NFC

De nieuwe Phicomm Passion Android Smartphone overtuigd met high-end prestaties en een perfecte prijs. De 5-inch smartphone met een IPS Full-HD display presenteert multimedia content in een resolutie van 1920*1080 en zijn kleuren worden extreem scherp en diep weergegeven. De Android 4.4 KitKat besturingssysteem, mobiele radio standaard LTE en de 1.5 GHz Snapdragon Octa-Core processor garanderen een vloeiende video presentatie en ongelimiteerd surf plezier, zowel thuis als buiten.


IconBIT Smart Scooter / Hoverboard van 4U-Tech thumbnail
15-11-2015

IconBIT Smart Scooter / Hoverboard

Dé gadget van 2015: De Hoverboard! IconBit komt nu met zijn eigen uitvoering: De IconBIT Smart Scooter, een snel en milieuvriendelijke manier om je zowel binnen als buiten voor te bewegen!


19-03-2010

Elektronica

4U-Tech bied een zeer groot assortiment in Elektronica, voor de scherptste prijzen! Goedkoper vindt u niet!


AC Ryan introduceert de kleinste USB stick! van 4U-Tech thumbnail
17-02-2009

AC Ryan introduceert de kleinste USB stick!

AC Ryan introduceert een nieuwe USB stick die nog kleiner is dan een standaard USB connector! Deze USB stick is ook nog eens shock- en waterproof, handig mee te nemen, voorzien van een trendy beschermhoesje en met een handig koorte om de USB stick vast te maken aan b.v. een sleutelbos of mobiele telefoon.


König introduceert het eerste 2.2. speakerset in Nederland! van 4U-Tech thumbnail
24-01-2009

König introduceert het eerste 2.2. speakerset in Nederland!

König introduceert het eerste 2.2 speakerset in Nederland! Dit speakerset is de eerste met een dubbele subwoofer, wat zorgt voor een zeer sterk en kristalhelder geluid!


König geeft je oude foto’s een 2e leven van 4U-Tech thumbnail
03-12-2008

König geeft je oude foto’s een 2e leven

Wie kijkt er nog naar oude stoffige dia’s of vergeelde foto’s? Met de komst van digitale camera’s, HD TV’s, digitale fotolijsten en sleutelhangers zijn nieuwe manieren gekomen om je foto’s te bekijken en de kwaliteit ervan te behouden. Maar wat doe je met je oude fotonegatieven? König introduceert nu de ultieme oplossing om je oude foto- en dianegatieven om te zetten naar het digitale formaat, en zo je foto’s altijd en overal bij je te hebben. Met de K&am


König introduceert 2e generatie 5.8 GHz AV systeem van 4U-Tech thumbnail
03-12-2008

König introduceert 2e generatie 5.8 GHz AV systeem

De 2.4 GHz frequentie is vandaag de dag overvol geraakt door de overvloed aan draadloze apparatuur die gebruik maakt van deze frequentie. Hierdoor is het signaal gevoelig geworden voor storingen en interferentie. König bood hier al een oplossing voor met de succesvolle VID-TRANS500, een draadloze audio/video zender die via de 5.8 GHz frequentie werkt. Nu introduceert König de 2e generatie draadloze audio/video zender die via de 5.8 GHz frequentie werkt, de VID-TRANS510-KN.


König WiFi Internetradio van 4U-Tech thumbnail
03-12-2008

König WiFi Internetradio

Het internet biedt een overvloed aan radiostations, in tegenstelling tot de beperkte keuze in de ether. Met de nieuwe König internetradio’s wordt het mogelijk om meer dan 9000 online radiostations te beluisteren. Elk moment van de dag een zender die daar perfect bij past. Van heerlijk rustige lounge muziek voor de vroege zondagmorgen, tot wat meer uptempo muziek voor de zaterdagavond.


AC Ryan Introduceert de Udrive Mini van 4U-Tech thumbnail
14-10-2008

AC Ryan Introduceert de Udrive Mini

AC Ryan introduceert een nieuw artikel in de Prodata serie: Udrive Mini. Met deze adapter kan je heel gemakkelijk een 2,5" harde schijf aansluiten op een computer!


AC Ryan introduceert de PlayOn! DVR HDMI Network Digital Video Recorder van 4U-Tech thumbnail
25-08-2008

AC Ryan introduceert de PlayOn! DVR HDMI Network Digital Video Recorder

AC Ryan introduceert deze maand de AC Ryan PlayOn! DVR HDMI Network Digital Video Recorder. Deze mediarecorder- en speler draait op Linux en beschikt over zowel bedrade als draadloze networkmogelijkheden. Daarnaast zijn er verschillende audio- en video uit- en ingangen


AC Ryan introduceert HIFX Evolution en Procables van 4U-Tech thumbnail
13-07-2008

AC Ryan introduceert HIFX Evolution en Procables

AC Ryan introduceert een nieuwe productlijn van hoge kwaliteit kabels, bestaande uit twee series: HIFX Evolution en Procables.
Deze kabels zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit om de beste prestaties te krijgen voor video, audio en data overdracht.

De HIFX Evolution serie bestaat uit o.a. HDMI en DVI Kabels. De Procables serie bestaat uit o.a. USB, FireWire, SATA, eSATA en Netwerk kabels.

Voor Nederland is 4U-Web uw dealer voor deze nieuwe kabels!


Nieuw: AC Ryan PlayOn! Boombox van 4U-Tech thumbnail
19-06-2008

Nieuw: AC Ryan PlayOn! Boombox

Nieuw, nog maar net in Europa, en nu bij 4U-Web ICT Solutions verkrijgbaar: De AC Ryan PlayOn Boombox 2GB!