Nieuw: AC Ryan PlayOn! Boombox

Nieuw: AC Ryan PlayOn! Boombox van 4U-Tech

Door: 4U-Tech  19-06-2008

Dit is de eerste mediaspeler van AC Ryan, maar gelijk ook een heel geavanceerde met heel goed geluid!

Deze mediaspeler kan audio, radio, filmpjes, ebooks en afbeeldingen afspelen, maar kan daarnaast ook geluid opnemen.
De PlayOn! Boombox heeft een ingebouwd 1,8" TFT Kleurendisplay, maar het meest onderscheidende van deze speler, ten opzichte van vergelijkbare spelers, is toch wel de muziekkwaliteit, deze is namelijk zeer goed voor zo'n klein apparaat!
De ingebouwde 2 x 3 watt speakers met class amplifer, dynamic bass boost en portable real backbass system zorgen ervoor dat de speler een zeer goede geluid geeft, wat beter is dan elke andere mobiele audio speler!

Met de ingebouwde accu heeft u tot 72 uur luisterplezier op een gemiddeld volume niveau en tot 12 uur luisterplezier op het hoogste volume niveau.

De speler beschikt over 2 GB intern geheugen, maar dit kan ook uitgebreid worden, met maximaal 4 GB, door de ingebouwde SD-Card reader.
Ook beschikt de speler over een line-in ingang, waardoor u ook een ander apparaat op de speler kunt aansluiten.

De PlayOn Boombox kan MP3, WMA, MP4, JPEG en TXT bestanden afspelen en wordt standaard geleverd met oordopjes en een AC Adapter om de accu op te laden. Daarnaast kan de accu ook opgeladen worden via een USB verbinding.

De speler beschikt over een ingebouwde FM Tuner met opname functie, zodat u naar radio kunt luisteren en eventueel ook kunt opnemen.

Kortom, de AC Ryan PlayOn! Boombox 2GB is ideeal om thuis, op het werk, op school, of op vakantie te gebruiken en zorgt altijd voor een zeer goede kwalieit geluid!