Distributeurschap LEM-Fluke

Door: Havé-Digitap BV  16-05-2006
Trefwoorden: Test- En Meetapparatuur

De overname van LEM Instruments door Fluke brengt hier geen verandering in. HAVÉ-DIGITAP BV behoudt via Fluke, naast het distributeurschap voor alle test- en meetinstrumenten, het <b>exclusieve</b> distributeurschap van de LEM Power Quality test- en meetinstrumenten in Nederland. Na een aantal jaren importeur te zijn geweest van de LEM test- en meetinstrumenten, heeft HAVÉ-DIGITAP BV een behoorlijke kennis van en ervaring met de voormalige LEM producten. Als technisch adviserende partner heeft deze groothandel dan ook een naam hoog te houden.

Op het gebied van Power Quality geldt dit met name in de utiliteit en de energiewereld. Met het assortiment van Fluke en LEM-Fluke biedt HAVÉ-DIGITAP BV passende oplossingen in de vorm van EN50160 netanalyzers, maar ook met uitgebreide Transiënt recorders. Tevens is meetapparatuur beschikbaar die volgens de hoogste Power Quality standaard, de IEC-61000-4-30, meet.

Een greep uit de meetmogelijkheden:

  • EN50160 Netspanningskwaliteitsanalyse
  • Vermogensanalyse (kW, kVA, kVAr, Cos, PF, kWh, etc.)
  • True RMS spanning en stroomregistratie
  • Harmonische analyse
  • Transiënt en Event registratie
  • Stationaire continue registratie

Advies en Training
HAVÉ-DIGITAP BV hanteert een klant- en productgerichte aanpak om zo tot een op maat gesneden advies te komen. Daarnaast biedt HAVÉ-DIGITAP BV product- en softwareondersteuning om de gebruiker verder wegwijs te maken bij de bediening van de meetapparatuur of software en de analyse van meetresultaten. Tevens organiseert HAVÉ-DIGITAP BV regelmatig Power Quality Seminars. Indien gewenst worden externe of incompany trainingen verzorgd, die geheel afgestemd zijn op de omgeving en de toepassing van de gebruiker. Deze trainingen kunnen bestaan uit een producttraining, praktijktheoretische training en normtraining.

Voor meer informatie of advies, kijk op www.have-bv.nl of bel: (0184) 64 23 43.

Trefwoorden: Test- En Meetapparatuur