Havé-Digitap luidt 20-jarig jubileum in met nieuwe huisstijl

Havé-Digitap luidt 20-jarig jubileum in met nieuwe huisstijl van Havé-Digitap BV

Door: Havé-Digitap BV  13-02-2012
Trefwoorden: Test- En Meetapparatuur

Havé-Digitap viert in 2012 haar 20-jarig jubileum! Dit was voor Havé-Digitap dé aanleiding voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Nog steeds heel herkenbaar in het geel, een modern vormgegeven logo die duidelijk verwijst naar de elektrotechnische achtergrond van Havé-Digitap.

Havé-Digitap is uw adviserende partner op het gebied van test- en meetinstrumenten en aanverwante producten, diensten en services. Samen met u als klant zoekt Havé-Digitap naar de juiste oplossingen voor uw test- en meet SOS. Hierbij heeft u keuze uit een ruim assortiment van toonaangevende merken die uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast deelt Havé-Digitap graag haar kennis en ervaring met u. Via een persoonlijk advies en een breed aanbod van trainingen, seminars en cursussen die aansluiten op de hedendaagse praktijk. Havé-Digitap verwoordt dit in de nieuwe slogan: we share our skills with you.

De nieuwe huisstijl zou niet compleet zijn zonder de vernieuwde en verbeterde webshop www.have-digitap.nl met veel achtergrondinformatie en actuele ontwikkelingen.

Trefwoorden: Test- En Meetapparatuur