LEM Memoboxen nu Fluke 1740-serie

LEM Memoboxen nu Fluke 1740-serie van Havé-Digitap BV

Door: Havé-Digitap BV  28-08-2006

De Fluke 1740-serie loggers kenmerken zich door een gemakkelijke en handige plug-and play-functie door het automatisch detecteren, schalen en activeren van de spannings- en stroommeetprobes. Door de compacte, volledig geïsoleerde behuizing kunnen de loggers veilig worden geïnstalleerd in de kast of op andere plaatsen met weinig ruimte dicht bij de onder spanning staande voeding.

Elke Fluke 1740-serie logger wordt geleverd met PQ Log software voor een snelle beoordeling van de netvoedingskwaliteit bij de service-ingang, verdeelstation of bij de belasting volgens de meest recente norm EN50160. De software helpt u bij het installeren, maakt snelle controle van de werkelijke meetwaarden mogelijk met behulp van de on-line functie, downloadt gegevens van de logger zonder de registratie naar een aangesloten PC te onderbreken en stelt u in staat trends te analyseren en professionele rapporten te genereren, inclusief gedetailleerde statistische overzichten, grafieken en tabellen.

De Fluke 1740-serie omvat drie modellen, de Fluke 1743, 1744 en 1745, die allemaal ontworpen zijn voor gebruik bij eenvoudige tot geavanceerde toepassingen, inclusief de analyse van netvoedingsstoringen, kwaliteit van service-conformiteit, voedingskwaliteit op lange termijn en distributiestudies en beoordelingen van de energie- en voedingkwaliteit. Alle modellen voldoen aan IEC61000-4-30, klasse A.