Nieuwe Fluke 975 Airmeter

Nieuwe Fluke 975 Airmeter van Havé-Digitap BV

Door: Havé-Digitap BV  21-11-2006
Trefwoorden: Hvac, Fluke 975

Technici kunnen de Fluke 975 AirMeter gebruiken voor tal van werkzaamheden op het gebied van de diagnose en bewaking van de binnenluchtkwaliteit, zoals bij het onderzoeken van klachten van bewoners over het leefcomfort in hun woongebouwen, bij het vaststellen of er voldoende ventilatie is, bij de algemene bewaking van de luchtstroming en luchtsnelheid, bij de controle op koolmonoxidelekkage, en bij de controle van de efficiënte werking van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen in alle mogelijke gebouwen.

De Fluke 975 is uitgerust met functies die bedoeld zijn om het gebruik te vergemakkelijken, zoals berekening van het percentage buitenlucht, automatische compensatie voor veranderingen in de barometerdruk, CO2- en CO-kalibratie op locatie, alsmede een zelftestfunctie bij het opstarten. Het instrument registreert min/max/average voor alle gemeten en berekende waarden, toont de meetwaarden in metrische en standaardeenheden, en heeft een gebruikersinterface in diverse talen.

Het instrument biedt de gebruikers de mogelijkheid om (akoestische en visuele) waarschuwingen bij het overschrijden van drempelwaarden in te stellen, en heeft een opslagcapaciteit van 25.000 records voor de continue logfunctie en 99 records voor de discrete logfunctie. De gegevens kunnen worden gedownload naar een pc via een USB-interface voor verdere analyse met behulp van de meegeleverde FlukeView Forms-software.

De Fluke 975 AirMeter is is direct leverbaar in twee uitvoeringen: de Fluke 975V met probe voor luchtsnelheidsmeting, en de Fluke 975 zonder probe voor luchtsnelheidsmeting.

Wilt u meer informatie of advies? Kijk op www.have-bv.nl of bel: (0184) 64 23 43.

Trefwoorden: Fluke 975, Hvac,