De Suite

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidplaspolderweg 11 , 2841 DC Moordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over De Suite

Op zoek naar de betere bedden en boxsprings, hoog laag bedden, matrassen, kasten en bedtextiel? Bij De Suite kunt u geheel in eigen stijl de complete slaapkamer inrichten. De keuze in matrassen, bedden en kasten is uniek en als u zeker wilt zijn van een fraaie slaapkamer met uitmuntend slaapcomfort dan is een bezoek aan ons bedrijf beslist de moeite waard. Wij nemen alle tijd om u het juiste advies te geven.

Slaapkamer inrichten

U vindt bij ons zowel het juiste slaapcomfort als creatieve ideeën voor uw slaapkamer inrichting. Onze adviseurs luisteren, denken mee en houden overzicht in alle zaken die van belang zijn voor uw nieuwe slaapkamer. Alle bedden, hoog-laag bedden en kasten worden geheel op uw eigen wensen afgestemd.

Bij het inrichten van de slaapkamer vormen bedden en boxsprings een echte eyecatcher. Onze collectie omvat luxe bedden en boxsprings, hoog-laag bedden, houten bedden en twijfelaar bedden. Uitgevoerd in de mooiste stoffen, leerdoeken en houtsoorten.

Voor optimaal slaapcomfort worden de matrassen afgestemd op individuele factoren zoals lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken als overmatig zweten en rug- of nekklachten. De juiste mix tussen comfort en ondersteuning garandeert dat u comfortabel slaapt en uitgerust opstaat.

Hoog-laag bedden

Uw slaapkamer inrichten met stijlvolle hoog laag bedden? De Suite maakt het mogelijk. Wij bezoeken u thuis voor een individueel advies dat aansluit op uw eisen en wensen. Ook voor onze hoog-laag bedden geldt dat we comfort, stijl en design met praktische functionaliteiten weten te combineren.

Over De Suite

In 1999 bundelden neven Wim Hofman en Wim Hofman - beide met dezelfde naam - hun ervaring met een eigenzinnige slaapkamerspeciaalzaak. De ene Wim vanuit zijn vakgebied als meubelmaker en de andere als dé specialist op het gebied van slaapcomfort. Onder het motto "kwaliteit geeft rust" garanderen we echte kwaliteit door vanaf dag één de bedden en kasten in eigen beheer te maken.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/DeSuiteBedden

Categorieën: Bedding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Suite in Zuidplaspolderweg 11, Moordrecht Zuid-Holland 2841 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Moordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Moordrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Moordrecht Zuid-Holland, 2841 DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827200]