Frans Houdijk Stijltuinen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningin Julianastraat 75 , 2841 VP Moordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Frans Houdijk Stijltuinen

Frans Houdijk Stijltuinen in Moordrecht, gemeente Zuidplas, is aangesloten bij de Dutch Quality Gardens, een initiatief van De Tuinen van Appeltern i.s.m. de exclusief geselecteerde hoveniers. Wij werken in het Groene Hart, Rotterdam, Gouda, Woerden, Alphen aan de Rijn, Bodegraven en omstreken. Wij zijn als netwerk van mensen met liefde voor het vak al sinds jaar en dag besmet met het tuinvirus en we zijn graag bereid om dit door te geven.
Veel mensen hebben moeite met het omzetten van hun ideeën voor de tuin in een goed doordacht tuinplan. Wij willen u verleiden om de stap te wagen en kennis met ons te maken.
Als groene vakman moet je de belevingswereld van de klant vertalen naar een evenwichtig opgebouwde tuin. Een tuin die bij u past begint daarom met een goed doordacht ontwerp.Om u daarbij een leidraad te geven, schreven wij mee aan de basisvoorwaarden voor Tuingeluk. Als u deze regels volgt dan krijgt u de tuin die bij u past. Natuurlijk helpen wij u daar graag mee.
Als u op zoek bent naar een zo goedkoop mogelijke oplossing voor uw tuin, dan kunt u beter even verder zoeken. Wilt u echter een mooie, eigentijdse tuin, die speciaal voor u ontworpen en aangelegd wordt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Frans ontwerpt zelf, maar werkt ook nog altijd mee in de tuin. De lijnen zijn dus kort.
Wij hopen dat wij uw nieuwsgierigheid hebben gewekt en kijken uit naar uw reactie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Frans Houdijk Stijltuinen in Koningin Julianastraat 75, Moordrecht Zuid-Holland 2841 VP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Moordrecht Zuid-Holland, 2841 VP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819931]