Arcade (Hoofdkantoor)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stokdijkkade 26 , 2671 GX Naaldwijk, Zuid-Holland

E-mail

Over Arcade (Hoofdkantoor)

Arcade is een professionele woningcorporatie en de grootste verhuurder in Westland. Wij hebben bezit in de kernen Ter Heijde, Monster, ’s-Gravenzande, Heenweg, Poeldijk, Naaldwijk en De Lier. Daarnaast zijn wij op kleinere schaal actief in Den Haag. In totaal bezitten wij circa 8.000 eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes die geschikt zijn voor jongeren, ouderen, gehandicapten, gezinnen en kinderdagverblijven. Daarnaast hebben wij een ontwikkelportefeuille van circa 500 woningen. Jaarlijks komen er gemiddeld circa 350 Haagse en Westlandse woningen van Arcade vrij voor de verhuur.

Bij ons kunt u terecht indien u:
- een (sociale) huurwoning zoekt en wilt weten aan welke regels u moet voldoen
- een bestaande of nieuwbouwwoning wilt kopen
- een projectontwikkelaar voor nieuwbouw of VvE-beheerder zoekt
- een garage, bedrijfsruimte of winkelpand wilt huren
Er zijn ruim 60 enthousiaste en gedreven medewerkers in dienst. De Raad van Commissarissen (RvC) houdt toezicht op het beleid van onze directeur-bestuurder en functioneert verder als klankbord en sparringpartner van onze directeur-bestuurder.

De 'missie' van onze organisatie staat in de toevoeging van onze bedrijfsnaam: Arcade, mensen en wonen. Mensen en Wonen is waar het bij onze organisatie om draait. De belangrijkste 'doelstelling' van onze organisatie is dan ook het beschikbaar stellen van passende en betaalbare woonruimte voor mensen met lage inkomens. Binnen deze groep besteden wij bijzondere aandacht aan bijvoorbeeld jongeren, ouderen, gehandicapten en statushouders. Het blijvend zorgen voor voldoende woningen voor deze doelgroep is ons uitgangspunt.

Maatschappelijk ondernemen: leveren waar vraag naar is.
We zijn initiatiefrijk en als we kansen zien, willen we deze ook grijpen. Wij leveren waar vraag naar is. We willen vooral die producten en diensten leveren die de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van klanten versterken/bevestigen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Arcade (Hoofdkantoor) in Stokdijkkade 26, Naaldwijk Zuid-Holland 2671 GX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Naaldwijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Naaldwijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Naaldwijk Zuid-Holland, 2671 GX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821030]