Don Opleidingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galgepad 11 , 2671 MV Naaldwijk, Zuid-Holland

E-mail

Over Don Opleidingen

Met als aandrijfeenheid een sterk team van rijinstructeurs, docenten en adviseurs is DON Opleidingen uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut. In 1969 begonnen als eenmansrijschool, doorgegroeid als verkeersschool en sinds 2004 een opleidingsinstituut met een scala aan opleidingen. Ons doel is om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van opleidingen met één aanspreekpunt en een advies dat bij u of uw bedrijf past. U kunt bij ons terecht voor alle opleidingen over de weg of het water, zowel theorie als praktijk, regulier of versneld. De opleidingen hebben wij onderverdeeld in de categorieën: alle (beroeps)rijbewijzen, Arbo & veiligheid, chauffeurstrainingen, logistiek, nascholing van beroepschauffeurs (code 95) en communicatie. Stap gerust eens bij ons binnen.

Van bromfiets tot en met vrachtauto met aanhangwagen
Door onze jarenlange ervaring als rijschool en onze goed opgeleide instructeurs en docenten kunnen wij opleidingen aanbieden van hoge kwaliteit en in diverse leertempo’s. Alle opleidingen kunnen gevolgd worden op of in één van de voertuigen van ons moderne wagenpark of in één van onze luxe theorielokalen en instructieruimten.

Er bestaan verschillende leermethoden, de één leert zelfstandig de ander liever klassikaal. Onze adviseur legt de verschillende leermethoden graag uit, hierbij staat u centraal. Hierdoor krijgt u de opleiding waar u zich het prettigst of het meest op uw gemak voelt. Vervolgens zoeken wij een bijpassende instructeur en kunt u starten met uw rijopleiding. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen.

Van BHV tot autolaadkraan
Hoewel wij bekend zijn geworden door onze rijopleidingen, is de tak beroepsopleidingen minstens zo groot. Voor alle branches kunnen wij opleidingen en trainingen verzorgen.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DON.Opleidingen/
Twitter: https://twitter.com/donopleidingen

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Don Opleidingen in Galgepad 11, Naaldwijk Zuid-Holland 2671 MV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Communicatie diensten in Naaldwijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Naaldwijk Communicatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Naaldwijk Zuid-Holland, 2671 MV, Nederland

 • Café Barrabats

  Prinses Julianastraat 5 Naaldwijk Zuid-Holland 2671 EH

 • Vavemo

  Kalmoes 30 Naaldwijk Zuid-Holland 2671 WB

 • Dolf Vijverberg

  Kleine Achterweg 38 Naaldwijk Zuid-Holland 2671 LT

 • Jongart

  Geestweg 96 Naaldwijk Zuid-Holland 2671 MB

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746303]