Hondenuitlaatservice

Door: Aangelijnd, dierverzorging en dierenoppas  07-06-2011
Trefwoorden: Hondenuitlaatservice

 

Uitlaatservice

 

Onze uitlaatservice biedt de mogelijkheid voor hondeneigenaren, die zelf door wat voor omstandigheden dan ook hun hond niet kunnen uitlaten, om hun hond toch lekker de benen te kunnen laten strekken.

 

Wij laten de honden uit in kleine groepen ( max. 5 – 7 honden) waardoor wij goed het overzicht kunnen houden. We streven ernaar de honden zoveel mogelijk los te laten lopen, tenzij anders is afgesproken of wanneer de hond voor de eerste keer mee gaat. De wandelingen vinden plaats in een losloopgebieden voor honden en duren gemiddeld 1 uur. We proberen de autoritten zo kort mogelijk te houden voor de honden maar u zal er van uit moeten gaan dat de hond 2 tot 3 uur van huis is. Alle honden worden in goed geventileerde bestel auto vervoerd, in deze auto zitten alle honden in een eigen bench.

 

Tijdens de wandeling worden zij voorzien van een penning met naam en telefoonnummer van Aangelijnd. Door het uitlaten in groepsverband worden de sociale vaardigheden van uw hond versterkt. Voordat wij met uw hond op stap gaan vind er eerst een uitgebreid intake gesprek plaats waarin al uw wensen worden besproken.

Wilt u liever dat uw hond individueel word uitgelaten? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Ook als uw hond niet los kan/mag lopen, of niet gemakkelijk is met andere honden is een individuele wandeling een optie. Deze wandelingen zullen plaatsvinden in uw eigen woonomgeving.

Trefwoorden: Hondenuitlaatservice

Contact Aangelijnd, dierverzorging en dierenoppas

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Aangelijnd, dierverzorging en dierenoppas

07-06-2011

Dierverzorging

  Aangelijnd bied ook hulp bij de verzorging van uw huisdier. Durft u bijvoorbeeld niet zelf of zonder hulp de


07-06-2011

Konijnen en knaagdierenpension

  Wij hebben de mogelijkheid om konijnen en knaagdieren bij ons op te vangen, zij kunnen dan in hun eigen


07-06-2011

Dag en vakantie opvang honden

  Dag en vakantie opvang honden   De honden verblijven in ons huis en verblijven dan ook in een huiselijke


07-06-2011

Paardenoppas

  Paardenoppas Onze oppasservice richt zich niet alleen op kleine huisdieren maar ook op paarden. Als gediplomeerd beroepsbeoefenaar in de


07-06-2011

Dierenoppas aan huis

  Wij bieden de mogelijkheid om uw huisdieren aan huis te verzorgen terwijl u weg bent. Dit kan zijn voor