Vlijmen BV Autobedrijf Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lekdijk 14 , 2957 CA Nieuw-Lekkerland, Zuid-Holland

E-mail

Over Vlijmen BV Autobedrijf Van

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, doen wij ook het onderhoud van alle merken auto's. Wij hebben een werkplaats met drie bruggen. Omdat achtmaal op een dag onze leveranciers langs komen, en er altijd iemand aanwezig is die snel onderdelen kan halen, kunnen wij de meeste 'kleinere' reparaties op 1 dag afronden.
Verder zijn wij een gecertificeerd APK keuringsstation voor zowel diesel als benzine auto's. Ook het leveren en inbouwen van autoradio's en carkits kunnen wij voor u regelen. Verder verkopen wij ook lichtmetalen velgen met eventueel nieuwe banden. Wij monteren deze nieuwe wielen graag voor u. Ook sportuitlaten en andere accessoires voor u auto kunnen wij leveren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuw-Lekkerland Zuid-Holland

Is Vlijmen BV Autobedrijf Van in Lekdijk 14, Nieuw-Lekkerland Zuid-Holland 2957 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuw-Lekkerland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuw-Lekkerland Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuw-Lekkerland Zuid-Holland, 2957 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819025]