Blok Hoveniers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg-Noord 49 , 2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Blok Hoveniers

Blok Hoveniers is een toonaangevend hoveniersbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Met een team van 15 medewerkers bieden wij goed doordachte en creatieve oplossingen voor elke tuin. Wij kijken naar de omgevingsfactoren en wensen van onze klanten, om vervolgens een unieke tuin te creëren.

Geen project is voor ons te groot of te klein. Wij verzorgen diverse werkzaamheden, zoals het plaatsen van een tuinafscheiding, bestrating, beplanting, tuinhuizen of overkappingen, vijvers, beschoeiing. tuinverlichting enz. en werken met bekende merken als Mobilane, In-Lite en Platoflex. Maar ook voor een mooi 3D tuinontwerp en tuinonderhoud bent u bij Blok Hoveniers aan het juiste adres!

Sinds juni 1998 is Blok Hoveniers VCA gecertificeerd. In mei 2004 hebben wij ook het Certificaat BRL Tuinaanleg en Tuinonderhoud van Groenkeur ontvangen. Dit betekent dat u bij Blok Hoveniers kunt rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Ook geven wij garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Contact
Heeft u tuinplannen of wilt u meer informatie over tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag deskundig advies!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Blok-Hoveniers-558257860894227/

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blok Hoveniers in Hoofdweg-Noord 49, Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland 2913 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwerkerk aan den IJssel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland, 2913 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826805]