Body Sugaring Rotterdam e.o.

Body Sugaring Rotterdam e.o. van Bonita Beleza

Door: Bonita Beleza  24-06-2009
Trefwoorden: Harsen, Ontharen, Body Sugaring

BODY SUGARING; ONTHAREN MET SUIKER


Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta.
Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen, het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.

Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen met hars.
De suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Body Sugaring is overal te gebruiken, ook op het gezicht. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen.
Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld.


De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen, u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.

Na de behandeling geef ik u, een aan uw huidtype aangepaste nabehandeling om de huid te verzachten. Gebruik tussen de afspraken geen scheermes of ontharingscrème. Hierdoor wordt het doel van een fijnere, minder zichtbare, sterk verminderde haargroei en een zachte, gezonde huid verstoord. Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan de zon.

Voor meer informatie: www.bonitabeleza.nl

Tel. 06 - 52 146 891

Trefwoorden: Body Sugaring, Harsen, Ontharen, Sugaring, Suikerhars

Contact Bonita Beleza

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share