Fysio- en Manuele Therapie De Zuidplas

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: IJslandsmos 4 , 2914 SH Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysio- en Manuele Therapie De Zuidplas

Bewegen in het dagelijks leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zowel jong als oud heeft te kampen met lichamelijke ongemakken als gevolg van een verkeerde houding, (over)belasting, een ongeval, veroudering, of ziekte. Zelfs de eenvoudige handelingen in een dagelijkse routine kunnen verstoord worden, waardoor activiteiten (bukken, tillen, zitten, staan, autorijden, boodschappen doen, etc.) en participatie in de maatschappij (werken, sociale leven) bemoeilijkt worden of zelfs onmogelijk gemaakt. Onder begeleiding van de fysiotherapeut werkt u aan herstel of stabilisering van de klachten, evenals het leren van verantwoord bewegen om verdere problemen te voorkomen of beperken.

De Zuidplas is een groepspraktijk voor fysio- en manuele therapie. De rol van de fysiotherapeut is het herstellen, het verminderen of het stabiliseren van deze klachten door middel van verschillende interventies. De meeste mensen relateren de fysiotherapeut aan massage, wat slechts een klein onderdeel is van de vele mogelijkheden. Andere taken van een fysiotherapeut zijn toepassing van oefentherapie, elektrotherapie, maar ook advisering en begeleiding spelen een belangrijke rol.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

Verder is bij ons in het pand een huisartsenpraktijk, een eerstelijns psychologiepraktijk, een diëtiste, en het MDC-Star laboratorium gevestigd.Hierdoor zijn wij in staat om problemen multidisciplinair aan te pakken.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysio/366880383349644

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio- en Manuele Therapie De Zuidplas in IJslandsmos 4, Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland 2914 SH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwerkerk aan den IJssel Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland, 2914 SH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227141]