Karin Driessen Oefentherapie Cesar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: IJslandsmos 4 , 2914 SH Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Karin Driessen Oefentherapie Cesar

Kinderoefentherapie

Kinderoefentherapie is gericht op het verbeteren van de motoriek van kinderen.
De kinderoefentherapeut werkt met kinderen met motorische problemen en/of stoornissen. Deze kinderen hebben moeite met rennen, springen, ballen, zwemmen, schrijven, knutselen, etc. Soms gaan deze motorische problemen samen met diagnoses als ADHD, PDD-NOS, NLD, dyslexie of is de diagnose DCD gesteld, maar vaak is er geen duidelijke oorzaak van de motorische achterstand. Tijdens de behandelingen wordt gewerkt aan voorwaarden voor de motoriek en motorische vaardigheden. Door uitdagen en ondersteuning wordt aangesloten op de belevingswereld en interesse van het kind. Wanneer het motorisch functioneren beter gaat en het zelfvertrouwen groeit, gaat het kind het geleerde toepassen: meer met andere kinderen spelen, durft en kan meer in de gymles en krijgt meer plezier en mogelijkheden bij het bewegen.

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.
Iedereen ontwikkelt een eigen beweegpatroon afhankelijk van de omstandigheden, het werk dat wordt gedaan of de sport die wordt beoefend. Gezien het grote aantal klachten dat er ontstaat aan rug, nek, schouder, heupen, knieën etc. kunnen we ons afvragen of dit op de juiste wijze gaat. Spieren, banden en gewrichten hebben te lijden onder het dagelijks bewegen. Problemen ontstaan vaak door onbewust verkeerd bewegen. Het is mogelijk gezonde bewegingsgewoonten te ontwikkelen, zodanig dat klachten verdwijnen of voorkomen kunnen worden. De basisgedachte van oefentherapie Cesar is dat iedereen zijn eigen optimale houdings- en bewegingspatroon kan ontwikkelen via een gericht leerproces.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland

Is Karin Driessen Oefentherapie Cesar in IJslandsmos 4, Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland 2914 SH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwerkerk aan den IJssel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland, 2914 SH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822508]