NicoLifeco

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wolga 56 , 2911 RB Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over NicoLifeco

Life Coaching:
NicoLifeco is als vrijwilligersorganisatie gestart in 2014. Na verloop van tijd is de overtuiging gekomen om als bedrijf verder te gaan.
Op 1 juni 2016 is NicoLifeco dan ook officieel als bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
Als empathisch lifecoach ben ik betrokken bij de coachee, maar (zal waar nodig) ook de confrontatie zoeken.
Natuurlijk staat u centraal in het traject, dat betekent dat er gewerkt zal gaan worden aan uw nieuwe toekomst, hierin bent u de spil.
U zult gaan werken aan een nieuwe manier om uw levensweg te bepalen. Tijdens het verkennen van deze weg zal ik een stukje met u oplopen en waar nodig een duwtje in de goede richting geven. Als u na verloop van tijd weer zelf uw route gaat bepalen heeft u van mij de ''Tools'' gekregen voor het samenstellen van uw eigen ''Roadmap''. Direct contact? [email protected]

PZ Re-integratie ''Het Groene Hart''
Als Franchisenemer ben ik aangesloten bij PZ Re-integratie, ik ben inzetbaar als verzuim en re-integratieconsulent. Na het zien van vele misstanden tijdens het verzuim en re-integratie traject, ben ik mij gaan verdiepen in het aanbieden van een goede manier van casemanagement verzuim. Vanuit het respect voor de zieke mens vind ik dat er tijd en aandacht voor hen moet zijn. Dat wil niet zeggen er geen aandacht zal zijn voor de werkgever. Het is in beider belang dat er een goede begeleiding is tijdens het Poortwachter traject. Ziek zijn en niet meer terug kunnen naar je oude werkplek zorgt voor veel onrust, er breekt een soort van rouwperiode aan. Het wil echter niet zeggen dat er op een andere plek, binnen of buiten de organisatie, geen ander werk zal zijn. Ieder mens heeft kwaliteiten en kennis, soms moet je even een pas op de plaats maken in je leven om te beslissen wat te gaan doen. Vanuit mijn beroep als Lifecoach zal ik de werknemer extra kunnen ondersteunen en prikkelen om te werken aan een toekomst waar ook plaats is voor hem/haar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/nicolifeco/
Twitter: https://twitter.com/boskernico

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NicoLifeco in Wolga 56, Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland 2911 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland, 2911 RB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822083]