NicoLifeco

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wolga 56 , 2911 RB Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over NicoLifeco

Life Coaching - Verzuimconsulent / mediator
.

Als lifecoach bied ik verschillende soorten van coaching aan waaronder: Begeleiding bij Burn-out / Rouwverwerking / Relatietherapie / Coaching on the job.
Waarom een verzuimconsulent? In mijn jarenlange ervaring is mij opgevallen dat in onze huidige maatschappij mensen in het algemeen lang wachten met een hulpvraag. Onzekerheid over de mentale situatie waar men in verkeerd geeft mensen het idee dat doorgaan tot je er bij neervalt de normaalste zaak van de wereld is. Langdurige mentale en fysieke uitval is daar vaak het negatieve gevolg van.
Door mijn gecombineerde studies ben ik de juiste persoon om binnen uw organisatie personeelsleden, in een vroeg stadium, te begeleiden. Na het volgen van verschillende studies weet ik een aantal werkgebieden te combineren in een mix van life coaching, mediation en kennis van sociale psychologie. De werkgebieden waar ik actief in ben zijn de volgende: Life coaching / Verzuim management / Vertrouwenspersoon en tot slot Mediation o.a. werkgever versus personeelslid.
Natuurlijk kunnen er situaties zijn waar meerdere werkgebieden elkaar raken of zelfs in elkaar overgaan. Deze situaties zijn vaak heel persoonlijk en kunnen nogal complex zijn. Door mijn kennis van de verschillende werkgebieden ben ik voor u de juiste persoon om in te schakelen.
Direct contact? [email protected]

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/nicolifeco/
Twitter: https://twitter.com/boskernico

Categorieën: Life Coaching, Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NicoLifeco in Wolga 56, Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland 2911 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwerkerk aan den IJssel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland, 2911 RB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227861]