Notariskantoor Rompes Mr M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisplein 19 , 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Notariskantoor Rompes Mr M

Notariskantoor Rompes is gestart in oktober 1997. Wij zijn een laagdrempelig en uitstekend geoutilleerd kantoor, waar met grote inzet wordt gewerkt. Doordat wij een volledig zelfstandig en onafhankelijk kantoor zijn, zijn wij in staat uitsluitend de belangen van onze cliënten te dienen en ons daarop te concentreren.Onze praktijk is allround. Wij gaan er van uit dat er sprake moet zijn van een persoonlijke relatie en vertrouwensband met onze cliënten, om zo tot de gewenste resultaten te komen.
De besprekingen worden in de meeste gevallen gedaan door de notaris, de kandidaat-notaris of een van de gespecialiseerde medewerkers. Doordat zij op alle rechtsgebieden een ruime ervaring hebben, wordt op de meest efficiënte manier en daardoor met minder kosten voor de cliënt een goede oplossing gevonden.

Bij het creëren van oplossingen maken wij gebruik van onze kennis en ervaring op een groot aantal rechtsgebieden. Wij streven er naar de zaken terug te brengen tot het wezenlijke. Heldere taal en een nuchtere, resultaatgerichte mentaliteit zijn ons eigen.
Ons kantoor is er – kort samengevat – geheel op ingericht om zoveel mogelijk van uw zorgen weg te nemen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notariskantoor Rompes Mr M in Raadhuisplein 19, Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland 2914 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwerkerk aan den IJssel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland, 2914 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827009]