Raisio Diagnostics wordt BioControl Systems

Raisio Diagnostics wordt BioControl Systems van Raisio Diagnostics

Door: Raisio Diagnostics  08-10-2007

Begin september is er een overeenkomst getekend tussen de Raisio Diagnostics Division en BioControl Systems Inc. te Bellevue WA, een bedrijf dat zich sinds 1985 bezig houdt met de ontwikkeling, productie en support van Food Diagnostics.

BioControl heeft vele patenten op haar naam staan en is één van de marktleiders in Noord - en Zuid Amerika en heeft een goed distributie netwerk in Azië. Door de overname van Raisio Diagnostics krijgt BioControl een sterke organisatie in Europa, terwijl de producten van beide bedrijven een goede uitbreiding zijn van de product portfolio.

Henk van der Meer, algemeen directeur van Raisio Diagnostics BV / BioControl Systems verklaarde: “Ons Nederlandse team is enthousiast over deze overname, omdat het ons een verbreding geeft van het producten pakket en een heel sterke R&D organisatie om deze te ondersteunen. Onze klanten kunnen blijven rekenen op ons lokale team en de service en support welke men van ons gewend is. Binnenkort zullen wij de Nederlandse voedingsmiddelen bedrijven een reeks ultra moderne diagnostische producten presenteren.”

Voor meer informatie:

Henk van der Meer
BioControl Systems BV
Hoofdweg Noord 41
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 0180 333 955
Fax: 0180 333 966
Email: HVandermeer@biocontrolsys.com 


Contact Raisio Diagnostics

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share