Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 9 , 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Wij zijn een fris en onderscheidend makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van diverse Social Media. Niet voor niets was ons in 2015 samen met 4 andere kantoren genomineerd voor de verkoopmakelaar van het jaar award West-Nederland!

Al onze objecten worden optimaal gevonden op Funda. Het is niet voor niets dat ons kantoor zich heeft ontwikkeld tot een sterke regionale aanbieder voor huur- en koopwoningen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij zelfs ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in de regio’s Zuidplas en Groot Rotterdam.

In het door ons ontwikkelde makelaars-volg-systeem kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Wij willen ons blijvend onderscheiden. Zo waren wij het eerste kantoor dat actief met videoclips met voice-over werkte. Wij lanceerden de introductie van interactieve plattegrondtekening. Wij zijn trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie en pikten laatst nog als eerste de vrijwillige veiling op. Wij hebben een eigen Woonmagazine en ons kantoor is 6 dagen per week geopend. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Op Social Media zijn wij ook actief: op Twitter en op Facebook. Op Facebook zijn wij zelfs opnieuw trendsetter met de introductie van een eigen Facebook pagina. Deze is voorzien van een winactie: like us en maak kans op een gratis jaarabonnement van een woonblad naar keuze!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vanderpanne/
Twitter: https://twitter.com/vdpannemakelaar

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland

Is Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij in Dorpsstraat 9, Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland 2912 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwerkerk aan den IJssel Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland, 2912 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815144]