Oplegger voor preventief onderzoek

Oplegger voor preventief onderzoek van Van Vliet Trucks Holland B.V.

Door: Van Vliet Trucks Holland B.V.  06-06-2012
Trefwoorden: Opleggers, Projectvoertuigen

Van Vliet Trucks levert “Bus di Salud” voor preventieonderzoek
 
Overgewicht bij kinderen op Aruba moet worden teruggedrongen. Het is een missie waarvoor minister Richard Visser van Volksgezondheid & Sport van Aruba de initiator is. Minister Visser is wereldwijd zeer actief in het bestrijden van kinderobesitas. Hij houdt lezingen over preventieprojecten en treedt overal in de wereld op als spreker. In juni organiseert hij op Aruba een grote internationale conferentie over dit onderwerp. In Nederland wordt bij Van Vliet Trucks in Nieuwerkerk a/d IJssel een bestaande medische  consultatieoplegger omgebouwd. Die wordt op Aruba ingezet bij preventieactiviteiten, zoals het screenen van mensen op chronisch onoverdraagbare ziektes en obesitas door middel van het nieuwe Medisch Social Media (e-Medicine) Drimpy. Het doel is om op heel Aruba de zelfzorg te activeren door middel van preventieactiviteiten en de promotie van een gezonde levensstijl. Momenteel wordt de oplegger gereed gemaakt en ingericht met volledig nieuwe apparatuur. Ook het uiterlijk van de oplegger en de trekker heeft een totale metamorfose ondergaan in de stijl van het project. Eind mei vindt de verscheping plaats, zodat deze “Bus di Salud” ondersteuning kan bieden tijdens het internationale kinderobesitas-congres op Aruba.

Kinderobesitas loopt als een rode draad door het professionele leven van minister Visser. Hij is erop gepromoveerd en heeft diverse wetenschappelijke onderzoeken gedaan. Nu hij minister is van Volksgezondheid & Sport, gaat hij daarmee door met projecten op Aruba.    

Klik hier voor meer informatie over de preventieoplegger: http://www.vanvliet.com/71/trucks/s/145/trailers/miscellaneous/dafsmit-xf95-380dtea?p=1&t=4    

Klik hier voor meer informatie over de Pan American Conference on Obesity:
http://www.paco.aw/

Trefwoorden: Opleggers, Projectvoertuigen

Contact Van Vliet Trucks Holland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere voorbeelden van portfolio vanVan Vliet Trucks Holland B.V.

Verscheping Van Vliet Trucks van Van Vliet Trucks Holland B.V. thumbnail
06-06-2012

Verscheping Van Vliet Trucks

Van Vliet Trucks biedt een complete dienstverlening; ook op het gebied van douaneformaliteiten en verscheping.


Van Vliet bouwt complete service truck van Van Vliet Trucks Holland B.V. thumbnail
06-06-2012

Van Vliet bouwt complete service truck

Van Vliet Trucks is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van projectvoertuigen.