Lingerie en Badmode Fitting Event

Lingerie en Badmode Fitting Event van Rosa Underwear M/V

Door: Rosa Underwear M/V  06-04-2009
Trefwoorden: Lingerie, Badmode, Bikini

Het is nog steeds zo dat veel vrouwen (80%) een verkeerde BH-maat dragen en goede ondermode zorgt voor een goed gevoel en maakt ook de bovenmode mooier. Dat de maatvoering belangrijk is blijkt wel uit het feit dat Rosa Underwear m/v meer dan 85 verschillende BH maten in de winkel op voorraad heeft.

Freya is een jong, hip merk, met een uitstekende pasvorm, speciaal gemaakt voor de grotere cupmaten (C tot K cup). Naast de lingerie bestaat er ook een badmode collectie van Freya met bijbehorende accessoires. Van dezelfde leverancier zijn ook de merken Fauve, Fantasie en Elomi, allen gespecialiseerd in grote omvang en cupmaten, waarvan standaard ook een collectie aanwezig is in de winkel.

Miraclesuit is gespecialiseerd in corrigerende badmode van maat 38-54. De badpakken en tankini's zijn vervaardigd van speciaal materiaal en geven 3 maal zoveel steun als andere badpakken en zorgen voor een extra vormende werking. Ook voor de badmode zijn er extra accessoires in de collectie.

Bij aankoop van een Freya of Miraclesuit tijdens deze Fitting Events ontvangt elke klant 10% korting en een extra attentie.

Rosa Underwear m/v is gevestigd op de Dorpsstraat 83b in Nieuwkoop. www.rosa-underwear.nl

Trefwoorden: Badmode, Bikini, Elomi, Fantasie, Fauve, Femilet, Fitting Event, Freya, Lingerie, Miraclesuit, Tankini,