Miss Universe Germany 2009 in bikini van Rosa Underwear m/v!

Miss Universe Germany 2009 in bikini van Rosa Underwear m/v! van Rosa Underwear M/V

Door: Rosa Underwear M/V  06-07-2009

Door de fijne samenwerking tussen Laurisa Inspired en Rosa Underwear m/v voor de Miss Queen of the World verkiezing en de modeshow in Nieuwkoop op 30 mei, werden beide bedrijven gevraagd als deelnemers voor deze Miss verkiezing in Duitsland.

De finalisten ronde van de verkiezing in Duitsland vond plaats tijdens een carribean festival in het stadspark van Dortmund. Hier toonden de finalisten de blouses van Laurisa (exclusief te koop bij Rosa Underwear in Nieuwkoop), gevolgd door de bikini’s van Rosa Underwear m/v en tenslotte werd er een ronde gehouden in de galajurken van Laurisa. Tussen deze verschillende rondes waren er een aantal fotoshoots van de missen in het park.

Na het juryberaad, met onder andere Kim Kötter en Miss Universe Netherlands 2009, Avalon-Chanel Weyzig, werd uiteindelijk Martina Lee verkozen tot de nieuwe Miss Universe Germany 2009. Zowel Martina als Avalon-Chanel zullen hun land in augustus vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing op de Bahamas. Rosa Underwear m/v zal tevens voor beide missen tijdens deze verkiezing een exclusieve bikini sponsoren. De uiteindelijke Miss Universe zal op 23 augustus bekend zijn.