Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vijverhof 1 , 2421 VX Nieuwkoop, Zuid-Holland

E-mail

Over Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn

SPA is een kleinschalige praktijk voor geestelijke gezondheidszorg in Alphen aan den Rijn. Wij hebben tevens een vestiging in gezondheidscentrum de Vijver in Nieuwkoop. In deze vestiging bieden wij Basis GGZ voor iedereen vanaf 18 jaar. In de vestiging in Alphen aan den Rijn hebben wij een ruim aanbod van diagnostiek en behandeling voor volwassenen en kinderen in zowel Generalistische Basis GGZ als Gespecialiseerde GGZ.

Wij hebben overeenkomsten met de 3 grootste zorgverzekeraars in de regio en met alle gemeenten in de regio Holland Rijnland.

Wij maken gebruik van diverse therapievormen, waarbij de cliënt centraal staat en niet de methodiek. Wij zoeken steeds naar de aanpak die het beste aansluit bij uw problemen en gebruiken hierbij inzichten en technieken uit diverse therapeutische richtingen.

Aanmelden is mogelijk via het aanmeldingsformulier op onze website of telefonisch op 0172 – 653112.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn in Vijverhof 1, Nieuwkoop Zuid-Holland 2421 VX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nieuwkoop Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwkoop Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwkoop Zuid-Holland, 2421 VX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825464]