SDgroen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Breezijde 2 , 4243 JM Nieuwland, Zuid-Holland

E-mail

Over SDgroen

De broers en compagnons Jacco en Christiaan de Jong zijn de drijvende krachten achter SDGroen. Zij hebben beiden hun roots in de hoveniersbranche en kennen dus alle ins en outs voor wat betreft de kansen en uitdagingen die bij een aanleg-of renovatieproject komen kijken. Door deze ervaring sluiten zij naadloos aan op uw planning en denken zij met u mee.

SDGroen heeft drie pijlers, namelijk de levering en installatie van Royal Grass® kunstgras als installatieservice, de levering en eventuele installatie van professionele ondergrondse beregeningsinstallaties als Gardena sprinkler expert en onkruidbestrijding volgens de verplichte DOB-methode.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hardware Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuwland Zuid-Holland

Is SDgroen in Breezijde 2, Nieuwland Zuid-Holland 4243 JM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beregening diensten in Nieuwland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwland Beregening per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwland Zuid-Holland, 4243 JM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819574]