Assem Restauratie N H vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordzijde 13 BIS , 4225 PG Noordeloos, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Assem Restauratie N H vd

Nico van den Assem restauraties, is een bedrijf wat is gespecialiseerd in de reparatie en restauratie van, (antieke) klokken,(antieke) barometers, en antieke wetenschappelijke instrumenten.

Na het verstrijken van de jaren, en intensief gebruik, wordt de tand des tijds zichtbaar aan de buitenzijde van de klok, en merkbaar aan het uurwerk wat steeds verder achter gaat lopen en steeds meer functies over gaat slaan, met het uiteindelijk gevolg dat de klok stil gaat staan.

De voornaamste oorzaak van het stil vallen van een klok is achterstallig onderhoud. Net als bij een auto heeft een klok regelmatig onderhoud nodig.

Als dit niet regelmatig op de correcte manier wordt gedaan, zal op den duur de olie uit de lagers lopen waar door de lagers drooglopen. Doordat de lagers drooglopen, gaat er ruimte ontstaan op deze lagers, waar door de tandwielen niet meer goed in elkaar ingrijpen. Met als resultaat het stil staan van de klok.

Wij vinden het van groot belang om een duurzame en verantwoorde restauratie af te leveren. Daarom maken wij ook gebruik van de juiste soorten materiaal, en de juiste gereedschappen die in die tijd van het ontstaan van de klok ook werden gebruikt. Dit alles om tot en goede en verantwoorde restauratie te komen. Ook vinden wij het belangrijk om zo veel mogelijk originele onderdelen te behouden.

Als we er niet meer om heen kunnen om een onderdeel te vernieuwen wordt dit onderdeel geheel stijl getrouw bij gemaakt, zodat het vervangen onderdeel niet te onderscheiden is van het originele onderdeel. Tevens worden de vervangen onderdelen aan de klant meegegeven omdat dit toch een stukje geschiedenis is wat bij de klok hoort en de klant precies kan zien wat er vervangen is.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Jewellery & Watches

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Noordeloos Zuid-Holland

Is Assem Restauratie N H vd in Noordzijde 13 BIS, Noordeloos Zuid-Holland 4225 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gewichten diensten in Noordeloos Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordeloos Gewichten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordeloos Zuid-Holland, 4225 PG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228814]