De Kuiper Groep BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middenweg 7 , 4225 SK Noordeloos, Zuid-Holland

E-mail

Over De Kuiper Groep BV

De Kuiper Noordeloos B.V. in Noordeloos is voor vele opdrachtgevers een begrip. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf actief in de regio en ver daarbuiten. Vanuit het hoofdkantoor in Noordeloos wordt een uitgebreid dienstenpakket aangeboden in de Grond-, Weg- en Waterbouw sector.
Door steeds te investeren in vakmensen en modern materieel en door in te spelen op overheidsmaatregelen en milieuvraagstukken is er een solide basis ontstaan. Opdrachtgevers kunnen hun opdrachten dan ook met een gerust hart aan De Kuiper Noordeloos B.V. toe vertrouwen.

Een jarenlange relatie met opdrachtgevers staat garant voor een schat aan ervaring. Complexe problemen blijken vaak door De Kuiper al vele malen opgelost te zijn. Deze opgedane kennis kan al in een vroeg stadium - tijdens het ontwerp of in het voortraject - worden ingezet, waardoor forse tijd en kostenbesparingen mogelijk zijn.

De Kuiper hanteert een streng kwaliteitsbeleid en zijn dan ook met name ISO 9001:2000 en VCA** gecertificeerd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dekuipernoordeloos/
Twitter: https://twitter.com/dekuiper_bv

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Kuiper Groep BV in Middenweg 7, Noordeloos Zuid-Holland 4225 SK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Noordeloos Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordeloos Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordeloos Zuid-Holland, 4225 SK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816449]