Adenta Tandenwinkel Kunstgebitten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 44 , 2201 KN Noordwijk zh, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Adenta Tandenwinkel Kunstgebitten

Tandenwinkel - Van Leeuwen Tandtechniek Noordwijk - Kunstgebitten en gebitsprotheses, het betrouwbare adres in de regio Leiden, Haarlem en Bollenstreek. Tandprotheses en gebitsprotheses, kronen, klikgebit, spoedreparaties kunstgebitten. De Tandenwinkel - Van Leeuwen Tandtechniek in Noordwijk staat al meer dan 30 jaar voor service en perfectie.

De Tandenwinkel is het adres voor een natuurgetrouwe gebitsprothese, tandprothese of kunstgebit. De pasvorm van uw prothese wordt bepaald door de afdruk van uw kaak en ons vakmanschap. Een goed advies is uw kunstgebit eens in de 2 jaar te laten controleren omdat uw kaak bij het vorderen van de leeftijd slinkt. Door het aanbrengen van kleine verbeteringen heeft u altijd een perfect passende prothese. Door onze ervaring zijn wij altijd in staat efficiënt en servicegericht te werken.

De Tandenwinkel is erop ingesteld klanten snel te helpen. Als iemand plotseling een protheseprobleem heeft waarbij het gebit breekt of verloren gaat, dan kan men gebruik maken van de zgn. 1-dags behandeling. Dat houdt in dat u in 1 dag weer beschikt over een nieuw en perfect zittend kunstgebit. Er is altijd grote keuze uit verschillende tinten natuurgetrouwe witheid van tanden en kiezen.
Aan de door de Tandenwinkel gemaakte kunstgebitten is het veelal niet te zien of het echt is of kunst. Voor de mooiste gebitsprotheses gaat u daarom naar De Tandenwinkel in Noordwijk, waar Tandprotheticus Peter van Wijk al 14 jaar de scepter zwaait. Voor zeer bijzondere kunstgebitten wordt o.a. samengewerkt met het tandtechnisch laboratorium Van Leeuwen Tandtechniek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Adenta Tandenwinkel Kunstgebitten in Kerkstraat 44, Noordwijk zh Zuid-Holland 2201 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Noordwijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordwijk zh Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordwijk zh Zuid-Holland, 2201 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823058]