Berghe & Verdegaal Accountantskantoor Van den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keyserswey 30 , 2201 CW Noordwijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Berghe & Verdegaal Accountantskantoor Van den

Accountants en adviseurs voor het MKB. Specialist in handel, detailhandel, ICT, horeca en vrije beroepen. Ook ZZP-service. Speciale focus op kansrijke starters.

Wij richten ons met volwaardige en persoonlijke advisering op kleine en middelgrote (familie) bedrijven. Onze medewerkers doen wij u ervan mag verwachten: u staat centraal.
Wij onderscheiden ons in onze aanpak. Die is altijd persoonlijk, zonder overbodig vaktechnisch taalgebruik of ellenlange correspondentie. Maar altijd pro-actief, doelgericht en praktisch.

Wat verwachten wij van u? Wij verwachten een samenwerking op basis van vertrouwen en open communicatie. Hoe? Door ons te betrekken, te vertellen, te vragen. Door ons uit te dagen. Wij luisteren, vragen door, adviseren, en nemen actie. Zo kunnen wij het meest betekenen, voor u als ondernemer, maar ook in privé.
Spreekt onze manier van werken u aan, of wilt u meer van ons weten? Neemt u gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Berghe & Verdegaal Accountantskantoor Van den in Keyserswey 30, Noordwijk zh Zuid-Holland 2201 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Noordwijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordwijk zh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordwijk zh Zuid-Holland, 2201 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3742326]