Notariskantoor Kruis-Sweere

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstraat 85 , 2201 HP Noordwijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Notariskantoor Kruis-Sweere

Notariskantoor Kruis-Sweere is een jong kantoor op oude grondvesten.
Op 1 januari 2003 is Mr. Colette Kruis-Sweere, notaris op dit kantoor, oud-notaris Van Hoeken opgevolgd als notaris te Noordwijk, aanvankelijk in maatschapsverband met de opvolger van oud-notaris Janbroers, en vanaf 1 januari 2006 solitair, met 7 medewerkers.
Tot 1 januari 2010 heette het kantoor Notariskantoor Noordwijk.
Het kantoor heeft behalve Noordwijkse cliënten een regiofunctie voor de hele Duin- en Bollenstreek.

Op het kantoor worden alle facetten van het notariaat behandeld: de registergoedpraktijk, de familiepraktijk en de vennootschapspraktijk en alles wat daarmee in meer of mindere mate verband houdt.

Het kantoor hecht grote waarde aan service en kwaliteit. Notaris en medewerkers zijn klantgericht en de benadering van cliënten is vlot en laagdrempelig. De aanwezigheid van drie juristen op het kantoor garandeert u te allen tijde een gedegen juridisch advies en zoveel begeleiding en ondersteuning als u nodig acht of wenst. Er bestaat tussen de medewerkers geen strikte scheiding van taken. Vrijwel alle medewerkers zijn inzetbaar op de werkzaamheden van collega’s.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notariskantoor Kruis-Sweere in Voorstraat 85, Noordwijk zh Zuid-Holland 2201 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Noordwijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordwijk zh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordwijk zh Zuid-Holland, 2201 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822750]