BUSH BABY nu ook in Nederland

BUSH BABY nu ook in Nederland van First Steps Holland

Door: First Steps Holland  24-10-2007
Trefwoorden: Babykleding, Regenkleding, Skikleding

Kwaliteit, draagcomfort en inventiviteit is dagelijkse kost voor de makers van BushBaby. Al vele jaren is het BushBaby assortiment in Engeland een begrip en heeft zelfs prestigieuze awards binnen gesleept.

Kinder winter en regenkleding die tegen een stootje kan, praktisch in het gebruik en vooral waterdicht is. Een buik baby drager (bushbaby cocoon)die tot op de laatste gesp is uitgedacht en bekroond is met twee awards. Voor het dragen van de peuters zijn er rugdragers die geschikt zijn om kinderen tot wel 3-4 jaar mee te dragen tijdens bijvoorbeeld een mooie wandelvakantie. Ook is er een speciale rugdrager voor de mamma’s, helemaal ontwikkeld voor optimaal draagcomfort en een ideale rug belasting. Maart 2008 wordt het assortiment uitgebreid met wel 3 nieuwe modellen. De meeste rugdragers zijn voorzien van broodnodige voorzieningen zoals UV werend zonnedakje voldoende opbergruimte en alle zijn volledig afstelbaar op de drager.


Voor meer informatie of hoge resolutiefoto's zie of mail naar .

Meer inlichtingen:
Agent, importeur en distributeur
First Steps Holland


Telefoon: 071-3649354
Fax: 071-3649354

Trefwoorden: Babykleding, Babyregenkleding, Babywinterkleding, Buikdrager, Bushbaby, Outdoorkleding, Regenjas, Regenkleding, Rugdrager, Skikleding, Wandelaccesoires, Wandelkleding,