Website bouwen, website hosting

Door: Itcontrol  23-05-2011
Trefwoorden: Internet, Internet Design, Hosting

Met het ontstaan van internet is er een enorme informatiebron binnen handbereik van miljarden mensen gekomen. Met een paar klikken kan uw potentiële klant een digitaal bezoek brengen aan uw bedrijf. Maar ook aan het bedrijf van uw concurent...
 U zult het met ons eens zijn, dat uw website daarom snel en goed vindbaar moet zijn. Wanneer u een bezoeker heeft, dan moet deze bezoeker vervolgens ook blijven! Het is dan ook zeer belangrijk dat uw website snel navigeert, informatief is en professioneel oogt!
Uw website moet de bezoeker boeien en prikkelen! Ook hiervoor kunt u een beroep doen op ITControl. Onze deskundige en zeer enthousiaste webdesigners gaan graag eens met u om de tafel zitten om de mogelijkheden voor uw website met u door te nemen.
U kunt uw website van A tot Z door ITControl laten verzorgen. Van het eerste ontwerp, tot het bouwen van uw website, het schrijven van uw webteksten en tenslotte de hosting van uw site en e-mail. U kunt ook deelopdrachten bij ITControl onderbrengen (alléén ontwerp, alléén teksten, alléén hosting, etc.).

Trefwoorden: Hosting, Ict Dienstverlening, Internet, Internet Design, ITControl