Educo Speeltafels nieuw in het assortiment bij Kids Playtables

Educo Speeltafels nieuw in het assortiment bij Kids Playtables van Kidsplaytables | Inrichter Kinderspeelhoek

Door: Kidsplaytables | Inrichter Kinderspeelhoek  27-10-2008
Trefwoorden: Speelhoek, Kinderhoek, Speeltafel

 Alle producten van Educo welke wij verkopen zijn volledig binnenshuis ontwikkeld en gemaakt volgens de hoogste mogelijke normen. Ons producten gamma breidt zich voortdurend uit, dankzij een team van onderwijsspecialisten die zich continu bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Deze nieuwe ontwerpen van hen worden onderworpen aan grondige testen en onderzoeken, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaardborg blijft. De producten van Educo zijn inspirational en van uitstekende kwaliteit, en ze passen in alle belangrijke stadia van de ontwikkeling van een kind. De materialen die Educo gebrukt voor zijn educatieve producten is voornamelijk Berkenhout; een aantrekkelijk en warm hout dat,dankzij onze speciale behandeling, een lange levensduur heeft.

Bij Kids Playtables bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan hoogwaardige LEGO en DUPLO Speeltafels, Speelhoeken, Kralentafels en Speelwanden, van hoge kwaliteit voor de laagste prijzen aan bedrijven en
particulieren.


Indien u op zoek bent naar producten voor in de kinderspeelhoek binnen uw bedrijf, winkel, praktijk, showroom, Crèche, Kinderdagverblijf, etc. , dan zult u bij ons beslist slagen.
Al deze producten zijn uiteraard verzekerd van een jaar garantie en worden GRATIS VERZONDEN door geheel Nederland. De Speeltafels uit ons assortiment zijn van hoge en duurzame kwaliteit en zijn scherp geprijsd, zij gaan met veel plezier vele jaren mee.

De merken die wij voeren zijn: LEGO, JOY-TOY, EDUCO, PROFI en SMART.
Voor alle officiële Lego® Speeltafels geldt dat alle vermelde prijzen exclusief 19% BTW en GRATIS verzonden door heel Nederland.

Alle Lego speeltafels en kralentafels, kunt u direct bestellen in onze webwinkel. Wilt u een offerte op maat? Stuur dan vrijblijvend een mail voor meer informatie en vraag naar de korting mogelijkheden.

Bellen kan natuurlijk ook. Bel naar 06-41745542 voor persoonlijk advies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

.

 

 

 

2-zits speeltafel,4-zits speeltafel,9806,9809,9810,anatex,binnenspeeltuin,bouwmarkt,kinderhoek,Distributie van kinderhoeken,duplotafel,EDUCO,Fastfood kinderhoeken,groothandel speeltafels,importeur speeltafels,inrichting apotheek,inrichting showroom,inrichting speelhoek,inrichting tandartspraktijk,interactieve kinderhoek,joy-toy,kidnerhoek,kidnerhoeken,kinder speelhoek,kinder speeltafels,kinderhoek,kinderhoek wachtkamer,kinderhoek ziekenhuis,kindermeubels,kindermeubilair,kinderspeelhoek,kinderspeelhoeken,kindertafels,klantenbinding,kralenframe,kralentafel,kralentafels,kralenwand,krukjes,labyrinth tafels,lego,Lego blokken,Lego Speeltafel,lego speeltafels en kralentafels,Lego Speeltafels en Speelhoeken,Lego tafel,legohoek,legospeelhoek,legospeeltafel,legotafel,maze tables,Multifunctionele Lego Duplo Speeltafel 5- in 1,PlayArea Producten,praktijkruimte,profi,Retail kinderhoeken,showroom,smart,SMART frames,speelhoek,speelhoeken,speelmeubelen voor wachtruimte,speeltafels,speelwand,speelwanden,stoeltjes,tandartspraktijk,Wachtkamer inrichtingen,wachtkamer kinderhoek,wachtruimte,winkelkinderhoek,Ziekenhuizen kinderhoeken

Trefwoorden: Educo, Kinderhoek, Kinderspeeltafels, Kralentafels, Kralenwand, Labyrinth Tafel, Lego Tafel, Legotafel, Speelhoek, Speeltafel, Speeltafels,

Contact Kidsplaytables | Inrichter Kinderspeelhoek

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share