Gemeente Etten-Leur wint titel 'Beste Gemeentebalie van Nederland'!

Gemeente Etten-Leur wint titel 'Beste Gemeentebalie van Nederland'! van Mavim

Door: Mavim  29-04-2008

Noordwijk, 29 april 2008

Gemeente Etten-Leur wint titel 'Beste Gemeentebalie van Nederland'!

De competitie die Mavim, in samenwerking met VNU, op Overheid & ICT 2008 heeft georganiseerd heeft veel enthousiaste medewerkers van gemeenten getrokken. Dagelijks streden er tal van gemeenten tegen elkaar om de felbegeerde titel: 'Beste Gemeentebalie van Nederland'.

De Beste Gemeentebalie van Nederland is een innovatief en vooruitstrevend project wat inspeelt op de groeiende behoefte aan 3D leeromgevingen. Het bedrijf ZappSpace heeft, in opdracht van Mavim, het spel "De Beste Gemeentebalie" ontwikkeld. Mensen denken in beelden, hetgeen in een virtuele leeromgeving uitstekend tot z'n recht komt. Door deze techniek kan een boodschap optimaal worden overgebracht. De deelnemers hebben het verwachte resultaat dat medewerkers snel leren door "te doen" meer dan waar gemaakt. Met deze 'flight simulator voor de organisatie' ervaren mensen dat leren heel leuk kan zijn!

Deze spannende strijd is gewonnen door: Gemeente Etten-Leur! Zij wisten door middel van een goede samenwerking en het maken van afspraken op efficiënte wijze het proces te doorlopen en behaalden hiermee de hoogste score van maar liefst 83 punten. Gemeente Culemborg heeft met 82 punten een eervolle 2e plaats weten te behalen en Regio Eindhoven heeft met 79 punten de derde plaats bemachtigd.

Naast de titel 'Beste Gemeentebalie van Nederland' wint Etten-Leur een Mavim Quickscan ter waarde van E. 1.200,- en een riante wisselbeker. Mavim en VNU bezoeken dinsdag 6 mei a.s. om 13.30 uur de Gemeente Etten-Leur voor de officiële prijsuitreiking. De burgemeester van Etten-Leur zal hier ook bij aanwezig zijn.

Over Mavim
Mavim BV is een van de meest innovatieve softwareontwikkelaars van Nederlandse bodem en verwierf internationale bekendheid met SIS. Dit Spelregel Informatie Systeem communiceert wereldwijd voor ruim 250.000 gebruikers hoe hun organisatie werkt. Tegenwoordig is SIS bekend onder de naam Rules. Bij de producten van Mavim staat het delen van kennis, het leren van (anderen) en het bevorderen van communicatie centraal.

Wilt u de prijsuitreiking bijwonen of heeft u interesse in de virtuele leeromgeving, neem dan contact op met:

Mavim BV
Wendy Klein
T. 071-3642000
M. 06-25259608
E. [email protected]