Hoge opkomst Mavim's Week van Kwaliteitsmanagement

Hoge opkomst Mavim's Week van Kwaliteitsmanagement van Mavim

Door: Mavim  25-11-2008

Noordwijk, 25 november 2008 – De 1e editie van Mavim’s ‘Week van Kwaliteitsmanagement’ was met de buitengewoon hoge opkomst een groot succes. Verdeeld over 3 dagen bezochten deze maand 150 belangstellenden Mavim in Noordwijk voor een veelzijdig programma over de kansen en uitdagingen op het gebied van Kwaliteitsmanagement.

Van 11 t/m 14 november organiseerde Mavim een nieuw event over een van de cruciale onderdelen van een optimale bedrijfsvoering: kwaliteitsmanagement. In drie segmentdagen (Overheid, Zorg en Profit) draaide alles om praktijkvoorbeelden, kennisuitwisseling en tips & tricks van ervaren sprekers. Hierbij heeft Mavim voornamelijk voor het platform gezorgd waarop haar klanten en partners hun kennis en ervaring met de bezoekers konden delen.

Ronald de Bakker, commercieel directeur van Mavim en dagvoorzitter, kijkt tevreden terug op een succesvolle week: “Ik ben van mening dat de informatie die is aangereikt door de diverse presentaties er voor heeft gezorgd dat de bezoekers nog concreter en gerichter aan de slag kunnen met hun kwaliteitsmanagement. Dat bleek ook wel tijdens de borrels na de seminars, waarin levendig werd nagesproken en gediscussieerd. Daarnaast was het goed om wederom vast te stellen dat het bij kwaliteitsmanagement gaat om een combinatie van ‘mensenwerk’ en ‘ICT’ en dat je het een niet zonder het ander kunt zien om te komen tot een structurele procesverbetering in je organisatie.”

Vanwege de actualiteit van het thema organiseren Microsoft en Mavim op 2 december a.s. een seminar over kwaliteitsmanagement.

Veel organisaties zijn bezig om door procesmanagement een kwaliteitsslag te maken en daarmee te komen tot meer efficiency. Het seminar richt zich dan ook specifiek op organisaties die nu nog gebruik maken van losse tools als Microsoft Visio, Word en Excel en die overwegen om de overstap te maken naar een geïntegreerde procesmanagement oplossing.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australie en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.