Mavim behaalt beste resultaat Q1 ooit

Mavim behaalt beste resultaat Q1 ooit van Mavim

Door: Mavim  15-04-2009

Hoewel enkele klanten hun beslissing rondom de aanschaf van een procesmanagement tool zoals Mavim Rules 2008 vanwege het huidige financiële klimaat hebben uitgesteld, vormde dit voor velen één van de belangrijkste redenen om de software van Mavim aan te schaffen. Juist in tijden van dalende resultaten, en in sommige gevallen zelfs gedwongen ontslagen, krijgen actuele thema’s zoals het borgen van kennis en optimalisering van de organisatie extra aandacht.

“Veel organisaties grijpen dit moment aan om hun organisatie in een kort tijdsbestek effectiever en efficiënter te maken. Dit verklaart dan ook de toename in de vraag naar onze software”, aldus Michiel Arens, CEO van Mavim. “In een marktsituatie waarin er geen tijd is om personeel langdurig op te leiden werkt het feit dat wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software altijd als hoogste prioriteit hebben gehad, nu in ons voordeel. Met Rules kunnen mensen zich, na een korte inwerktijd, direct gaan bezig houden met dat waar het werkelijk om gaat, namelijk het optimaliseren van het werk”.

Mavim verwacht deze omzetstijging ook internationaal te kunnen realiseren.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland. Mavim is sinds 2005 Microsoft Gold Partner en vertegenwoordigt hiermee het topniveau van het Microsoft partnerschap. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van haar software, Mavim Rules 2008, in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.