Mavim benoemt Channel Manager

Mavim benoemt Channel Manager van Mavim

Door: Mavim  08-12-2008

Schurer was tot medio 2006 werkzaam bij HP (Nederland) BV, waar hij zich in zijn laatste functie als Business Alliance Manager voornamelijk heeft bezig gehouden met de gezamenlijke businessontwikkeling met partner Microsoft. Daarna trad hij in dienst bij Citrix System waar hij verantwoordelijk was voor het partner management ten aanzien van Consulting & System Integrators.

Bij Mavim wordt Schurer verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van het partnerbeleid. Daarnaast zal hij de samenwerking optimaliseren met de bestaande partners en actief nieuwe partners toevoegen aan het Mavim partner netwerk.

“Mavim is in Nederland een toonaangevende speler op het gebied van Business Process Management en kwaliteitsmanagement. Onze oplossing is in vele branches en vakgebieden inzetbaar. Goed ontwikkelde en actieve relaties met business partners stellen ons in staat de juiste en hoogwaardige markt-, organisatie- en vakkennis toe te voegen aan onze product. Op deze manier kunnen we onze oplossing goed in de context van onze klanten positioneren en zijn we in staat sneller te groeien.”

“Mavim is een dynamisch bedrijf met een enorme groeipotentie. Mijn ambitie is om met Channel een significante bijdrage te leveren aan het realiseren van die groei”, aldus Bart Schurer.