Mavim benoemt Managing Director International Operations

Mavim benoemt Managing Director International Operations van Mavim

Door: Mavim  10-07-2009

D’Amiano was tot 2007 werkzaam bij HP (Nederland) BV, waar hij zich in zijn laatste functie als WorldWide Product Training Manager voornamelijk heeft bezig gehouden met de ontwikkeling en organisatie van alle HP software gerelateerde trainingen. In 2007 heeft Mavim hem aangetrokken als Chief Operations Officer (COO) en daarmee verantwoordelijk voor de businessunit Service & Support.

In zijn nieuwe functie zal D’Amiano nieuwe business mogelijkheden onderzoeken in met name Duitsland. Daarnaast zal hij de samenwerking met internationale business partners intensiveren.

“Mavim is internationaal leverancier van software voor o.a. Business Process Management en kwaliteitsmanagement. Naast onze buitenlandse vestigingen hebben onze ervaringen met internationale partners aangetoond dat er grote vraag is naar een gebruiksvriendelijke procesmanagement tool, zoals Mavim Rules 2008. Ik kijk ernaar uit om de oplossingen die Mavim te bieden heeft, internationaal verder uit te breiden”, aldus Stefano D’Amiano.

Bart Schurer, Partner Manager bij Mavim, heeft per 1 juni jl de functie van COO overgenomen.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.